2022. november 29., kedd

Prince után Emanuelson is visszatér a Milanhoz?

-

Olasz lapértesülések szerint elképzelhető, hogy Kevin-Prince Boateng mellett egy másik korábbi játékosunk, Urby Emanuelson is a csapattal fog edzeni egy ideig.

A holland játékos 2014 nyarán távozott a Milantól és a Romához igazolt. Sikertelen fél év után Atalanta volt a következő állomás, ahol szintén nem sikerült megváltania a világot, így a nyáron szerződést bontottak vele.

A Corriere della Sera információi szerint Emanuelson visszatér a Milanhoz, akár csak Kevin-Prince Boateng, aki csütörtökön állt edzésbe. Elképzelhető, hogy a 29 éves balhátvéd a következő hónapokban Milanellóban fog edzeni. Emanuelson jelenleg szabadon igazolható, mivel nincs klubja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Úgy gondolom, hogy Ema egy jó játékos.
  Én már júliusban is felvetettem, hogy esetleg visszatérhetne, de ezt nem tartottam nagyon lehetségesnek, de úgy látszik h a vezetés más véleményen volt.
  Ebbe a védelembe pont nem szélső védő kell, de jó az ,ha van egy ilyen játékos a padon.
  Nálunk 106 meccsen 5 gól 14 gólpassz az Ajaxban 255-22-29. Már nem azért de Abate 203 meccsen lőtt egy gólt és adott 17 gólpasszt…..
  Yoan Gourcuff visszahozásáról már lekéstünk ,mert szeptemberben elvitte a Rennes, de Ron Vlaar még mindig szabadon igazolható. Komolyan Berlu ! 33x-s holland válogatott. Több mint 250 angol és holland bajnokival a lábában klub nélkül van. Ebbe a védelembe kell egy vezér és Vlaar lehetne az.
  .

 2. Ne feledjük hogy Emmanuelson a középpályán is használható,mert hogy ő alapjában véve egy középpályás/szélső kvázi csak mi csináltunk belőle szélső bekket… jöjjön manusnál jobb név a padon…..dettó mint Boateng….inkább ők üljenek a padon mint egy nocerino…..

  • Bocsanat mi (pontosabban Allegri) jobb tamado szelsokent jatszattuk Urbyt! 😀

   En amugy nagyon sajnaltam es ki voltam akadva, hogy csak ugy elkuldtek de az elvek miatt nem hoznam vissza. Masreszt ha visszajon akkor megkockaztatom, hogy DS-t el fogjak adni. Nelkule is meglesz a 2-2 szelso vedonk.

 3. A nagy kettős újra együtt. 🙂 Lesz kivel Kevin Hercegnek lesétálni a pályáról meccs közben melt egy csúnya szulkoló megbàntotta bekiabálásával balátunkat.
  Persze, csak viccelek. Nem tàmogatom a rasszizmust, de a visszatérésüket se annyira.Kettőjüknek összesen volt kb. tíz jó meccsük.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS