2022. november 29., kedd

Berlusconi bízik Mihajlovicban, cél a BL indulás?

-

Silvio Berlusconi, a Milan tulajdonosa szerint Sinisa Mihajlovic képes lesz arra, hogy a Bajnokok Ligájába vezesse a csapatot.

Berlusconi szerdán Milánóban találkozott Bee Taechaubollal, hogy tárgyaljanak a klub értékesítéséről. A hét órán keresztül zajló megbeszélésen a thaiföldi üzletember biztosította a vezetőséget afelől, hogy továbbra is szándékában áll megvásárolni a klub részvényeinek 48 százalékát.

Mr. Bee állítólag megkapta a haladékot, ugyanis eredetileg szeptember 30-ra tűzték ki az üzlet véglegesítését.

“Biztos vagyok benne, hogy a Milan képes lesz kivívni a Bajnokok Ligája indulást a következő szezonra. Mihajlovic? Nincs semmiféle probléma vele. Ő egy tiszteletreméltó edző. Úgy gondolom, hogy jó eredményeket fogunk elérni.” – mondta Berlusconi.

“Mr. Bee? Volt egy találkozóm vele. Úgy gondolom, hogy hamarosan minden véglegesítve lesz és ez jó a Milan számára.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Minden világos. Tehát hét órán keresztül tárgyaltak arról, amiről már hónapokkal ezelőtt megegyeztek… Ez olyan, mint amit az Unió csinált a menekültkérdéssel kapcsolatban, amikor heteken-hónapokon keresztül ezrével jöttek be mindenféle kontroll nélkül a migránsok. Erre Európa vezetői “gyorsan” összehívtak egy találkozót, és megállapodtak abban, hogy legközelebb most már aztán tényleg össze kell jönni, és meg kell állapodni valamiben.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS