2022. december 02., péntek

Mihajlovic gratulált az Udinesének a mérkőzés után

-

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője a mérkőzést követően gratulált az Udinesének a teljesítményért. A szerb szakember emellett Mario Balotellit és Davide Calabriát dicsérte. Nyilatkozatcsokor.

MIHAJLOVIC: “Az első félidő jó volt, irányítottuk a mérkőzést és 3-0-ra vezettünk. Ahogy a játékosoknak is mondtam a félidőben, a meccs nem 45 percig tart, hanem 90 percig, így ugyanolyan szellemben kell folytatni. Amint gólt kaptunk, szorongást és félelmet láttam. Meg kell tanulnunk jobban kezelni ezeket a szituációkat. A második játékrész kevésbé volt élvezetes számunkra, de legalább a nézők élvezték. Természetesen nem lehet minden meccsen három góllal nyerni, néha az 1-0 is jó lenne. Bebizonyítottuk, hogy egy nagyszerű csapatunk van és a helyes úton vagyunk. Nyertünk, de két gólt is kaptunk.”

“Calabria? Lecseréltem őt, mert az Udinese magas játékosokkal támadott, így a szabadrúgásoknál és a beadásoknál inkább Alex fejjátékát preferáltam. Calabria remekül játszott, csupán taktikai döntés miatt hoztam le. Balotelli? Kiváló mérkőzése volt. Sikerült megtartania a labdát és nem reagált a provokációra. Bebizonyította, hogy visszatért az igazi Mario. A megmozdulásai és a hozzáállása alapján ő volt a meccs embere. Tökéletes volt. Gratulálok az Udinesének a teljesítményükért. Ha továbbra is így játszunk, akkor egy jó szezonunk lesz.”

GALLIANI: “Balotellinek kiváló mérkőzése volt, Berlusconi elégedett vele. Jó teljesítményt nyújtott. Rengeteg szabadrúgást harcolt ki és csodálatos gólt szerzett. Ő egy nagyszerű játékos. Az eredmény és a három pont az, ami számít.”

ROMAGNOLI: “Úgy gondolom, hogy a védők közül mindenki jól teljesített. Zapata gólt szerzett, Alex jól teljesített csereként beállva, De Scigliónak jó meccse volt és Calabria megmutatta nagyszerű karakterét. Mindannyian jól játszottunk, még akkor is, ha két elkerülhető gólt kaptunk. Ezen még dolgoznunk kell. Úgy léptünk pályára a második félidőben, hogy szeretnénk növelni az előnyt és megszerezni a negyedik gólt. Balotelli? Zseniális volt, harcolt, megtartotta a labdát és hatalmas gólt szerzett.”

ZAPATA: “Boldog vagyok az eredmény miatt és örülök a gólomnak. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Jelen pillanatban fantasztikusan érzem magam, köszönhetően az edző bizalmának.”

MONTOLIVO: “Szükségünk volt az idegenbeli győzelemre. Most a célunk, hogy a Genoa otthonában is nyerjünk. Ez nem lesz könnyű, de a célunk mindig csak a győzelem. De Jong? Jó mérkőzést játszottunk együtt. Nigel nagyon fontos számunkra. Az egész csapat jól teljesített. Bonaventura? Ő egy minőségi játékos, aki képes különböző szerepkörökben játszani. Jack nagyon megbízható.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hondán kívül egész jó volt mindenki. Szerény véleményem szerint Misi hibázott, nem is kicsit. Semmi nagyobb probléma nem volt, amíg nem bolygatta meg a védelmet. Azért nem kéne beszarni, mert bejön egy magas és erős csatár. Vagy legalábbis várhatott volna, hogy lesz-e belőle probléma. Mert így lett. Egyébként ha már mindenképpen behozta Alexet, miért nem Hondát vitte le és állt át a csapat 3 védős rendszerre? Mindegy, azt azért értékelem, hogy Sinisa együtt él a játékkal és próbálkozik, nem csak néz bambán és fogalmatlanul. A hibákból is lehet, illetve kell tanulni.

  2. Én már a bekapot gól előtt is zavartnak láttam a csapatot.. az a Calabria csere rohadtul nem jött be.
    Kedves Sinisa, ha a játékosokat korholod egy megjegyzést megérne az is, hogy ez a csere meg a te hibád volt. A magas játékosok veszélyesek a pontrúgásoknál.. Amiből a cserét megelőzően egy db-ja sem volt az Udinének…
    Ez a Zapatát kiteszem a szélre már nyáron sem ment…

  3. Alex behozatala hiba volt Sinisától, de volt egy sokkal súlyosabb ok arra, hogy mért estünk szét, persze részben abban is hibás Mihály. Amikor elkezdődött a félidő már akkor látszott, hogy gond lesz mer ezek a buzik elhitték, hogy győztek. Úgy jöttek fel a pályára, hogy na ez a meccs már megvan, szaladgáljunk egy kicsit aztán menjünk végre haza. Hát ekkora arca egyik csapatnak sem lehet, nemhogy a tavalyi 10.-nek. Aztán nagyon jól mondja Sinisa, hogy amikor meg gólt kaptunk tele volt a gatya. Ez szörnyű mentalitás, a szerbnek ki kell vernie a játékosokból. Azt azért elismerem, hogy a meccs kezdetén nagyon jó a focisták hozzáállása, ebben már most sokat javult a banda, illetve amit már most bizonyított nekem Mihajlovic, tanul a hibáiból, javítja azokat, szóval azt mondom hogy sokkal jobb szezonunk lesz mint tavaly, legalábbis érdemes végre Milan meccset nézni.

  4. Kedves Jancker! Ha tényleg Milan szurkoló vagy, nem hiszem, hogy a csapatunkat “ezek a buzik” titulussal kellene illetned. A tavalyi mély gödörből elkezdtünk kimászni, azt hiszem jó úton haladunk és a srácok egy-egy kritika mellett, most már a dicséretekre is kezdenek rászolgálni!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS