2022. november 29., kedd

Abate: Szükségünk van a 3 pontra a Palermo ellen

-

Ignazio Abate, a Milan jobbhátvédje szerint Mario Balotelli főszereplő lehet a jelenlegi szezonban.

“Mario jól edz és a derbin is remekül teljesített. Biztos vagyok benne, hogy innentől főszereplő lesz, de nem akarunk túl nagy felelősséget és nyomást helyezni rá.” – mondta Abate az újságíróknak.

“Palermo? Nehéz mérkőzés lesz, de szükségünk van a három pontra. Ez a meccs minden bizonnyal más lesz, mint a derbi. Az ellenfél megpróbálja majd lezárni a területeket, így türelmesnek kell lennünk és figyelnünk kell az ellentámadásokra. Ha hasonló mentalitással és támadó felfogással fogunk játszani, mint az Inter ellen, akkor jól fogunk teljesíteni.”

“Azt gondolom, hogy egy nagyszerű csapatunk van egy remek edzővel, aki fizikai szempontból megpróbál minket felkészíteni. Biztos vagyok benne, hogy Mihajloviccal nagy eredményeket fogunk elérni.” – fejezte be.

A Milan a hétvégén a Palermót fogadja a San Siróban az olasz bajnokság 4. fordulójában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ebben a nyilatkozatban minden marhaság, különösen a Balotellivel való foglalkozás. Ha létezik a világon olyan ember, akire nem lehet csapatot építeni az Mario.
    Játszatni is csak úgy szabad, ha külön engedélyt kapunk egy 12. emberre a pályán, aki csak az ő mentális problémáival foglalkozik, hogy a többiek legalább a játékkal törődhessenek.
    A nyilatkozat egyetlen pozitívuma: hogy ezek szerint foglalkoznak végre a csapat fizikai állapotnak fejlesztésével. Meggyőződésem ugyanis, hogy nem futnak elég sokat és elég gyorsan, ezért képtelenek, kiháromszögelni az ellenfeleket. Ehhez ugyanis mindenkinek folyamatosan futnia kéne, mutatni kéne magát. Nekünk meg soha nincs szabad emberünk, se elől, se hátul.

  2. Nem gondolnám,hogy kilóg a csapatból..fut,rakkol az más kérdés hogy gyengécske a hatékonysága…de nem kövezném meg mert jelenleg nem tudok olyan játékost a keretben aki jó százalékkal tudna mértani pontosságú passzokat bejuttatni az ellenfél 16-osára….

    Néha honda mondom néha illetve jack más senki !!!

    Calabria felépülésével pedig korántsem biztos majd Abate helye…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS