2022. december 02., péntek

Az Inter dühös a Milanra a stadion projekt miatt

-

Az Inter nem vette jó néven Silvio Berlusconi kijelentését, miszerint a Milan maradni akar a San Siróban.

Mint arról nemrég beszámoltunk, Silvio Berlusconi tulajdonos az újságíróknak elmondta, a várakozásokkal ellenben a Milan mégsem épít új arénát és marad a jelenlegi stadionban.

A Tuttosport beszámolói szerint az Inter vezetősége dühös a Milanra. Körülbelül fél évvel ezelőtt látott napvilágot az a hír, hogy a rossoneri új stadiont épít. Ekkor az Inter kidolgozott egy tervet, melynek értelmében a San Sirót teljesen felújítják, amint a Milan birtokba veszi az új stadionját.

Az Inter vezetősége eredetileg egy úgynevezett sport falu építését tervezte a San Siro környékén. Állítólag elképzelhető, hogy a 2016-os BL döntőnek helyszínt adó stadiont a két csapat 2030-ig továbbra is közösen fogja bérelni a milánói Önkormányzattól

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez a hír csakis a további egy helyben toporgást vetíti előre.A modern futballban komoly tényezőként szerepelni kívánó klub porjektjében a saját stadion alapkövetelmény.Az h ez milyen mekkora kapacitású az már részlet kérdés.
    A SerieA-ban a Juventusnak már profitot termel a saját(!!!) stadion.Az Udine hamarosan birtokba veszi a saját(!!!) stadionját.A Róma saját(!!!) stadion projektje már csak a végső igenre vár és megkezdik az építkezést.A Milan meg egy ilyen projektből vissza táncol….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS