A Milan csütörtökön 3-2-re legyőzte a Mantovát egy edzőmérkőzésen.

A mérkőzésen több játékos sem állt Sinisa Mihajlovic rendelkezésére, hiszen tízen válogatottbeli kötelezettségeiket teljesítik. Ennek köszönhetően a Primavera csapatból sokan felkerültek a felnőttekhez.

A Milan a 3. percben Mario Balotelli révén szerezte meg a vezetést, majd a 17. percben Ungaro szépített. Tíz perc múlva Trainotti volt eredményes, az első félidő hajrájában pedig Poli egyenlített. A második játékrészben Balotelli kiharcolt egy büntetőt, amelyet Luiz Adriano váltott gólra. Több találat már nem született, a piros-feketék 3-2-re legyőzték a Mantovát.

MANTOVA – MILAN 2-3

Időpont: 2015.09.03. 19:00
Helyszín: Stadio Martelli, Mantova
Gólszerzők: Ungaro (17.), Trainotti (27.) ill. Balotelli (3.), Poli (37.), Luiz Adriano (63.)

>> A KEZDŐCSAPATOK:

MILAN: Abbiati; Abate, Alex, Mondonico (53), Zucchetti (54); Poli, Montolivo, Nocerino; Bonaventura; Cerci, Balotelli.

Cserék: Donnarumma, Spinelli (52), Llamas (51), Suso, Gamarra (56), Malberti (58), Papasodaro (59), De Piano (60), Casiraghi (57), Hamadi (55), Luiz Adriano.

MANTOVA: Pane, Trainotti, Carini, Gavazzi, Dalla Bona, Sereni, Scalise, Raggio Garibaldi, Ruopolo, Caridi, Ungaro.

Cserék: Bonato, Gonzi, Puccio, Longo, Lombardo, Zammarini, Foglio, Di Santantonio, Momentè, Beretta, Albertoni, Anastasi, Scrosta.

>> ÖSSZEFOGLALÓ:

>> KÉPEK:

18 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. balot,újra,vagy talán elsőször igazán tisztelem!ha ezt a szintet hozza a tétmeccseken abszolut húzó ember lesz!írtam már a cheatra is,de ide is leírom,mert nem lehet elégszer hangsúlyozni,ha össze tudja hozni miháy az A-B-C hármast,akkor a miénk,kérdés nélkül a legerősebb támadó szekció olasz országban,de európai szinten sem gyenge!
  FORZA MILAN!
  maga a meccs amúgy szar volt,egy-két ember remekelt,a többiek csak alibiztek

 2. Igen jó meccs volt! Jah, nem! 😀
  Nocerino újra bizonyított! Cerci teljesen súlytalan és alul motivált. De lehet csak én látom így. Valamint a fiatalok a védelemben… Valami katasztrófa volt. De szerintem ők nem is primavérások!

 3. http://www.rossoneriblog.com/2015/09/03/mihajlovic-the-reserves-showed-why-they-are-the-reserves-those-that-dont-deserve-to-wont-play/

  Finoman szólva sem voltam feldobva miután Misikét nevezték ki edzőnek. Most azt mondom, talán a legjobb, ami történt a csapattal az utóbbi 3 szezonban. Még mindig nem vagyok meggyőzve arról, hogy egy ekkora klubnál helye lenne, DE! végre valaki nem nyomja a bullshitet. “Jól mozogtak a fiúk, láttam pozitívumokat… ebből kell erőt meríteni… erre lehet építeni… a játékosaim hajtottak, de most ez ennyire volt elég…”.

  Nagy lóf*szt! Végre valaki megmondja, hogy “komám, te meg te egy kalap szar vagy, a büdös életbe nem lépsz pályára, ha még egyszer ezt a szart csinálod amit most” . Nagyon remélem, hogy Berlu kihagyja magát az önjelölt “meccskeretösszerakó” szerepkörből, és hagyja dolgozni ezt az embert, akit lehet, hogy most utálnak a játékosok, de ha bármelyik játékosnak van egy kis önkritikai képessége, inkább kétszeresen fog hajtani a pályán, mint bármikor eddigi élete során. Nyilván minden embert máshogy kell motiválni, de én azt gondolom, ennél a keretnél már nem lehet mást alkalmazni, mint amit Miska bácsi. Respect!