2022. szeptember 27., kedd

A jövő héten újabb tárgyalások lesznek Witselért

-

Állítólag a Milan a jövő héten ismét megkezdi a tárgyalásokat Axel Witsel megszerzése érdekében.

Kevesebb mint két hét van hátra a nyári átigazolási időszakból és a vezetőség célja egy középpályás szerződtetése. Ami a támadósort illeti, a jelenlegi helyzet alapján Zlatan Ibrahimovic érkezése szinte elképzelhetetlen.

A MilanNews beszámolói szerint augusztus 24-én hivatalos tárgyalás lesz Witselért. A Milan vezetősége egy utolsó támadást indít. Az ajánlat 25 millió euró + bónuszok, míg a Zenit 35 millió euróban határozta meg a belga középpályás vételárát.

Eközben a La Gazzetta dello Sport szerint Silvio Berlusconit nem győzte meg Roberto Soriano. Az elnök sokallja az olasz középpályás árát és úgy gondolja, hogy nem éri meg szerződtetni. A Sampdoria 10-13 millió eurót kér Sorianóért, aki szívesen dolgozna újra együtt Sinisa Mihajloviccal.

A mercato utolsó hete döntő fontosságú lesz, hiszen Witsel és Soriano sorsa is el fog dőlni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Te elfelejted a jatekosok marketing erteket, hogy mennyire eladhatoak, mezek nepszeruseg stb…
   A Milan az Azsiai piacon akar terjeszkedni. Sorianorol kevesen hallottak.
   Witsel szimplan eladhatobb viszont a Zenitnek nincsenek anyagi gondjaik igy az ertekelesuk is kisse torz.
   Abban meg megint nincs semmi furcsa, hogy nem akar tulfizetni valakit a klub. Bar megjegyzem ezt megtettek Romagnoli es Bertolacci eseteben.

 1. Mondjuk egy Witselt nem adnék két Sorianoért sem és még csak nem is az ár a baj, hisz tudjuk nekünk most nagyon meg kell fizetni a játékosokért, már ha egyáltalán hajlandóak szóba állni velünk. Papoltak itt még 100 millákról akkor meg mit szarakodunk, hozzuk el mert már rég itt kellene lennie. Idő kell a beilleszkedéshez mivel biztos ő sem beszéli a nyelvet.

 2. Soriano szerintem sem ér 10-13 misit – de mint tudjuk mindenki minket akar leszedni,főleg azon esetekben amikor a játékos is nyomja hogy jönni akar az edzője után..lásd Romagnoli – 18 misiről 30-ra ment fel az ára….

  Witsel kell mert ő azért klasszisde a kp-ra simán elférne egy Soriano is…és mivel zseton van ezért szerintem a kettő együtt 50 misiért nem lenne rossz…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS