2022. szeptember 27., kedd

Soriano a kiszemelt, megtörtént a kapcsolatfelvétel

-

A legfrissebb hírek szerint Sinisa Mihajlovic kérésére Roberto Soriano érkezhet a középpályára.

Az átigazolási időszak vége felé közeledve Galliani továbbra is a csapat megerősítésén dolgozik. A vezetőség állítólag mindenképpen szeretne egy középpályást szerződtetni és a fő kiszemelt Axel Witsel. Ugyanakkor problémát jelent a játékos átigazolási ára, hiszen a Zenit 35 millió eurót kér.

A SportItalia és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó jelentései szerint Adriano Galliani tegnap felhívta a Sampdoria elnökét, Massimo Ferrerót. A téma Roberto Soriano jövője volt, aki iránt a Juventus is érdeklődik. A Gazzetta szerint a Milan van a legjobb helyzetben az olasz középpályás megszerzésére.

A 24 éves játékos kivásárlási ára 10 millió euró, amit a Milan hajlandó megadni. Soriano szerződése 2017 nyarán jár le a Sampdoriánál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Mindenképp jobban örülnék neki, mint Witselnek.. kevesebb mint a feléért.

  Sajnos középpályásokból nincsen sok elérhető.
  Banega nem, rossz a korábban hírbe hozott Susic is ígéretesnek tűnik.
  Sinisa biztos örülne, ha ide tudnánk hozni Gudeljt. Sajnos a nyáron lecsapott rá az ajax, de a hollandoktól egy 10-15 milliós ajánlattal elengedtek már nagyobb játékosokat is.

 2. most egy kicsit jobban a körmére néztem sorianonak…..szerintem már most jó játékos,és még rengeteg lehetőség rejlik benne.10 millióért simán jöhet(szerintem witsel és sorinao közül soriano az akiből ha minden össze jön,lehet egy milan szintű középpályás)csak ne legyen kacsa ez a hír is

 3. Ez tök jó, csak ez esetben 1-2 embert szépen el kéne adogatni… mert már megint lesz egy híján 30 játékosunk.
  Én személy szerint Alexet, Montolivot úgy raknám ki a keretből h a lábuk nem érné a földet, mehetne velük Cerci is, Honda is (nyilván nem fog az ázsiai jópofiskodás miatt), Noce/Poli is, sőt, szerintem Jose Mauri-nak jót tenne, ha egy évre kölcsönbe kerülne egy gyengébb középcsapathoz, vagy egy feljutóhoz, ahol állandó lehetőséget kaphatna. Ugyanez Verdi és Ely esetében…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS