A hétvégén újabb találkozó lesz a Milan és a Roma vezetősége között – állítja a La Gazzetta dello Sport.

Úgy tűnik, hogy hamarosan lezárulhat a hosszú ideje tartó huzavona és végre megszülethet a megállapodás a Milan és a Roma között.

A La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport egybehangzó jelentései szerint Adriano Galliani a hétvégén fog találkozni a fővárosi klub sportigazgatójával, Walter Sabatinivel. A Roma 30 millió eurót szeretne kapni Romagnoliért, a Milan ajánlata pedig 25 millió euró + további 3 millió euró bónusz. A Farkasok hajlanak a játékos eladása felé és számos sportnapilap biztosra veszi, hogy a hétvégén megszületik a megállapodás.Romagnolival már korábban megegyezett a Milan, így a 20 éves játékos 5 évre szóló szerződést írhat alá és szezononként 2 millió eurót kereshet.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem vagyunk normálisak. Hogy érne ez a gyerek 25+ milliót? Hol bizonyított és mennyit? Egy évet a Sampdoriában és máris kicsengetünk érte ennyit… már nem csak a pályán csinálnak bohócot belőlünk…

    • Bertolacci sem éri meg azt a 20 milliót.Miközben irreális összeget fizetünk ezért a gyerekért a Róma közbe meg védőt keres.Ennyit erről.De igaza is van a Rómának.Akit le lehet húzni azt le is kell a mai világban.

  2. ennyiért baromság megvenni,de ha azt nézem,hogy galliani papa lenyilatkozta,hogy ha ő nem jön,akkor ennyien maradunk,akkor jöjjön csak nyugodtan bármiennyiért….

  3. Jó, tehetséges védő, de nagyon drága. Vermaelen kb nem is játszik a Barcában, Vlaar, ha jó tudom szabadon igazolható, Maksimovic olcsóbb, Corluka se lenne rossz .Azért látszik, hogy van bőven lehetőség. És ha már 28 milliót fizetünk ,akkor legalább egy Garay vagy egy Subotic szintű játékost vegyünk.

  4. Silvát 42-ért adtuk el. Ezért a srácért meg a végén leperkálunk 30-at. Ezek alapján lehetnek majd elvárásaink.

  5. Hajjaj lassan azért is képesek leszünk kiadni 20-30 milliót, akinek 2 lába és egy orra van. Bár én könnyen pakolgatom a képzeletbeli eurókat magam előtt, de nem lett értelme inkább ezt megduplázni, és egy klasszis Hummels-re elkölteni? Ha már úgyis megérkezett Bee, akkor egyszer ki lehetne adni egy kicsit durvább összeget egy védőért.

    • vagy ha nem is megduplázni a 25-30-at, de egy 40-42 m körüli összeggel szerintem már Dortmundban is kiegyeznének.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet