Mr. Bee megérkezett és aláírták a szerződést

14

Bee Taechaubol, thaiföldi befektető hivatalosan is megvásárolta a Milan részvényeinek 48 százalékát.

Már hónapokkal ezelőtt hallani lehetett Taechaubol érkezéséről és ma aláírták a szerződést.

A megállapodás értelmében a thaiföldi üzletember 480 millió euróért vásárolta meg a Milan 48 százalékát. Továbbra is Silvio Berlusconi marad az elnök és a többségi tulajdonos szerepét fogja betölteni. Az üzlet végleges lezárása szeptember 30-ig fog megtörténni. A szerződést a felek Berlusconi szardíniai villájában írták alá.

“Már aláírtunk egy megállapodást, ami lehetővé teszi a befektetőink számára, hogy minél hamarabb megkezdjék a munkát a Milannál. Azt akarjuk, hogy a Milan az egész világon növekedjen.” – mondta Mr. Bee a Mediasetnek.“Mostantól gyakrabban fognak látni a San Siróban Berlusconival.”

A várakozások szerint Mr. Bee vezérigazgató lesz Adriano Galliani és Barbara Berlusconi mellett.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Megpróbáltunk valami mást. Nem jött be, sajnos ez a fiatalokat nevelünk ki koncepció nálunk nem életképes, sem a szurkolók, sem a szakvezetés nem alkalmas erre. Ez sajnos bebizonyosodott, ha a Milan nincs versenyben az 1-3 helyért kiürül a stadion.

  • Nem azért ürül ki a stadion, mert a Milan nincs versenyben az első 3 helyért, hanem az évek óta tartó hazudozás és a nézhetetlen, ötlettelen játék miatt. A szurkoló nem attól szurkoló, hogy mindenhez jó pofát vág.

 2. Ezt a lépést több évvel ezelőtt kellett volna megtenni. Minden tisztelet Berlusconinak, mert hatalmas klubot csinált a Milanból, de már nem volt képes egyedül csinálni. Most jött Mr. “Money” Bee és remélem h minden jó lesz.

  Remélem Galliani már megy is Romagnoliért, Witselért és Ibráért.. 🙂

 3. Jó kis vezérigazgató trió lenne
  Mr. Bee = Anyagiak
  Galliani = Átigazolások
  Barbara B. = Marketing

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet