2022. október 07., péntek

HIVATALOS: Albertazzi a Hellas Veronában folytatja

-

Michelangelo Albertazzi a Hellas Veronában folytatja pályafutását – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

Albertazzi a Milan ifjúsági akadémiáján nevelkedett, azonban nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket.

A Milan csütörtök délután a hivatalos honlapján megerősítette, az olasz védő a Hellas Veronában folytatja és három évre kötelezte el magát új klubjához.

Korábban írtuk:

A legfrissebb hírek szerint Michelangelo Albertazzi, a Milan olasz védője a Hellas Veronában folytatja pályafutását.

Mint ismert, Sinisa Mihajlovic nem tart igényt Albertazzi jövőbeli szolgálataira, így a kínai turnéra sem utazott el a csapattársaival.

Úgy tűnik, hogy Albertazzi távozik és hamarosan a Hellas Verona játékosa lesz. A hivatalos bejelentés órákon belül megtörténhet. Albertazzi vélhetően három éves szerződést fog aláírni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Lehet, hogy nem így lesz, de szerintem nem véletlen a “végállomás”. Veronában lett Seria A játékos ahol nagyon jó meccsei voltak, de azért szépen jegelték, próbálva lent tartani az árát. Vakliciten elbukták….de 1 év múlva vissza is vásárolták. Tipikus Olasz “trükknek” tűnik.
    Nagyon remélem, hogy bejátssza magát a kezdőbe!
    Forza Albertazzi!!!

  2. Nos, többször láttam játszani a gyereket, a Milan felkészülési meccsein, illetve a Veronában bajnoki meccsen. A srác balhátvédnek alkalmatlan, előrejátékban minden labdát elad, vagy hátrapasszol, ez nem foci. Viszont nem védekezik rosszul, így talán középhátvédnek maradhatott volna. Nagy valószínűséggel a Verona az ő szintje, ott azonban egy jobb teljesítmény nem jelenti azt, hogy egy nagyra törő Milanban helye lenne.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS