Jeremy Menez, a Milan francia támadója szerint Zlatan Ibrahimovic érkezésével bajnokesélyes lenne a csapat.

A Milan már hetek óta Zlatan Ibrahimovic visszatérésén dolgozik, azonban nem könnyű nyélbe ütni az üzletet. A jelenlegi állás szerint a Francia Szuperkupát követően dől el a svéd csatár sorsa.

“Ibrahimoviccal a Milan Scudettóra méltó csapat lenne. Ő a világ egyik legjobbja. Nagyszerű volt a kapcsolatom vele Párizsban.” – mondta Menez a Corriere dello Sportnak.

“Carlos Bacca rengeteg gólt szerzett a Sevillában, akár csak Luiz Adriano a Bajnokok Ligájában. Remélhetőleg meg tudják ismételni ezt a teljesítményt a Milanban. A jövőm? Francia és angol újságírók találták ki, hogy elhagyom a Milant. Boldog vagyok itt és nem áll szándékomban távozni.”

“Én lennék Silvio Berlusconi kedvenc játékosa? Érti a futballt, úgyhogy szereti a játékom. Komolyra fordítva a szót, az előző szezon nem sikerült túl jól, hiszen a Bajnokok Ligájába és az Európa ligába sem tudtuk kvalifikálni magunkat. A gólok számát tekintve az előző volt a legjobb évem, de ez nem elég. Szeretnék több gólpasszt kiosztani és a csapatot győzelmekhez segíteni.”

“Remélem, hogy a következő szezonban még jobban tudok teljesíteni. Már beszéltem a mesterrel, a rendelkezésére állok. Nem felejtettem el, hogyan kell a csatárok mögött játszani, vagy a bal szélen, ezeket a posztokat ugyanúgy szeretem, mintha én lennék a befejező támadó.” – zárta mondandóját a francia futballista.

Menez az előző szezonban a csapat legeredményesebb játékosa volt 16 góllal.

10 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Tavalyi évben ő volt a gólvágónk. Ki tudja előre, hogy Bacca Vagy L.Adriano tud-e olyan teljesítményt produkálni, mint ő, aki bizonyított. A brazil még zsákbamacska nekem egyelőre.
    Én nem kergetném el. Lehet, hogy kiszorítja majd az újakat.