2022. október 07., péntek

Taechaubol 100 millió eurót fordít átigazolásokra?

-

Bee Taechaubol a várakozások szerint július 25-én fogja hivatalosan megvásárolni a klub részvényeinek 48 százalékát és állítólag 100 millió euró áll majd rendelkezésre a csapat megerősítésére.

A thaiföldi befektető érkezéséről már hónapokkal ezelőtt hallani lehetett, azonban a “hatalomátvételre” még várni kellett.

Állítólag Taechaubol hivatalosan július 25-én lesz a klub 48 százalékának tulajdonosa. A Repubblica beszámolói szerint Mr. Bee érkezésével további 100 millió eurót költhet a klub a nyári átigazolási időszakban.

A piros-feketék eddig 63 milió eurót költöttek a nyáron. Carlos Bacca (30m€), Andrea Bertolacci (20m€), Luiz Adriano (8m€), Luca Antonelli (4,5m€), Simone Verdi (450 ezer €), José Mauri és Rodrigo Ely érkezett, míg az eladásokból közel 10 millió euró folyt be a kasszába.

A Milan fő kiszemeltje a védelembe Alessio Romagnoli, a középpályára Axel Witsel, míg a támadósorba Zlatan Ibrahimovic.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hagyjuk már ezt a Romagnoli gyereket a francba mikor lenne más is!Csatlakozom zso008-hoz a védelmet illetően (Subotic,Garay,Nastasic)
    Középre is lehetne Witselen kívül mást nézni!(Verrati,Pastore,Rabiot,Gündogan,Isco,Modric)
    Ibra természetesen jöjjön csak mert ő nagyon kell a csapatnak és embercsalogatónak!

  2. Úgy volt , hogy Witsellel meg egyeztünk. És 25 milliót ajánlottunk a Zenitnek de ők vagy 30-mat akartak vagy 33-mat én így tudom. De mondtuk Witsel ügynökének , hogy még várjon egy kicsit mert meg akarjuk őt szerezni. Gondolom az a kis idő július 25.én lesz ugyan is akkor lesz még plusz 100 millánk. Amiből remélem jönni fog még ibra és romagnoli mellé.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS