2022. október 07., péntek

Van Ginkel kedves szavakkal búcsúzik a Milantól

-

Marco Van Ginkel, a csapat korábbi játékosa közösségi oldalán mondott köszönetet a Milannak.

Mint ismert, Van Ginkel az előző szezont kölcsönben a Milannál töltötte és 18 mérkőzésen lépett pályára. A kölcsönszerződés lejártával a holland középpályás visszatért a Chelsea-hez és a következő szezont a Stoke City együttesénél fogja tölteni, szintén kölcsönben.

“Köszönök mindent, amit a klubtól és a szurkolóktól kaptam. Én továbbra is követni fogom a Milant és nagyon szurkolok a csapatnak” – olvasható Van Ginkel bejegyzése a hivatalos Instagram oldalán.

Van Ginkel egy alkalommal volt eredményes a Milanban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sajnálom,mert amikor megkapta a lehetőséget a töketlen inzaghitól akkor az elejét leszámítva egészen jól muzsikált…

    Nehéz lenne sorolni a neveket hogy a keretből ki milan szintű – Abbiati biztosan,nálam a hozzáállása végett Jack is (bonaventura)… Menez semmiképpen ő nálam egy merda ! és Pazzini volt még szintén a hozzá állása végett… tudásba és hozzá állásban viszont kizárólag ABBIATI Milan szintű !!!

  2. Milan szint? 🙂 a Nagy Milan szintre gondoltok? Abbiati,Lopez igen de a Menez gyerek ekkora arccal a Gullit cipőjét sem vihetnè… Nincs szint feletti játékos! Voltam élőben a Milan-Fiorentina:0-0-án… DJ volt a legjobb mert tudott pontosan passzolni… Na ez volt jellemző az egész évre de a szintről ne beszeljünk! Nem csoda ha egy Ancelotti nem-et mond! BL nélkül építsd újra a Milant úgy hogy nem tudsz versenyezni a legnagyobbakal!

  3. Szimpatikus srác. A szezon feléig kb esélyt sem kapott, így nehéz lett volna bizonyítani. Pippo inkább a fantasztikus Muntari-Essien kettőst preferálta. Egy Juve elleni kudarc kellett ahhoz, hogy észrevegye, milyen katasztrófa a két ghánai, nem beszélve arról, ha egyszerre kezdenek a pályán. A szezon vége felé szinte mindig a pályán volt VG és engem meggyőzött, jól tolta a srác.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS