Mauro Tassotti marad a klubnál és a következő két évben játékosmegfigyelőként fog dolgozni.

Az 55 éves szakember 1980-ban szerződött a Milanhoz és 17 évet húzott le játékosként a csapatban. Ezt követően a szakmai stábban kapott munkát és az utóbbi 14 évben másodedző volt.

Korábban olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint Inzaghi után Tassotti is elhagyja a klubot, de nem így történt. A Milan egy évvel, 2017-ig meghosszabbította Tassotti szerződését, aki a következő szezonban játékosmegfigyelő lesz és feladata, hogy figyelemmel kövesse a kölcsönben szereplő játékosok teljesítményét.Mihajlovic munkáját a 2015/2016-os szezonban Nenad Sakic másodedző fogja segíteni. Íme az új szakmai stáb.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sajnálom, szívesen láttam volna továbbra is másodedzőként… de majd ha Ancelotti visszatér… 🙂

  2. Én meg köszönök neki mindent amit csak a milanért tett. Mert játékosként egy fantasztikus ember volt. Segédedzőnként szerintem csak Ancelotti miatt volt jó. Érdekes , hogy sose kapta meg a vezetőedzői posztot. Szerintem már akkoriban Allegrivel együtt takarodnia kellett volna.

  3. Ja és amit idén Inzaghival művelt, kész röhej. Érdekes, hogy játékosonként amilyen jó védő volt, oylan rosszul teljesített idén a védelem. Ennyi gólt szerintem soha sem kaptunk.Itt látszódik meg , hogy ha jó edző lenne akkor ez nem történt volna meg. Szerintem még seedorfnak is több tapasztalata volt mint neki inzaghinak és leonardonak egybe véve.

  4. Jó játékos volt és megmaradt egy mindig szerény,őszinte embernek. Sokat tett a Milan-ért.Rengeteg győzelem és serleg van a neve mellett.Minden másodedző ennyi eredményt tudna maga mögött akkor…Egyébként soha nem akart vezetőedző lenni.Én is adtam volna neki feladatot a csapatnál.

  5. Jó játékos volt,és sokat tett a milan-ért – sőt mindig milan család tagja marad,de amit pályaedzőként tett az azért hagy kivánni valót maga után.Főleg az Inzaghival végzett éve lett siralmas… Remélem megfigyelőként hasznosabb lesz a csapatunk számára.

  6. Nem értek egyet… Amikor Ancelotti mellett seregeket nyert akkor jó volt…Inzaghival meg nem? Az edző dönt és a felelősség nagy része is az övé a másodedző a napi gyakorlati munkáért felel a balhét mindig sz edző viszi!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet