2022. december 02., péntek

Tassotti marad és játékosmegfigyelő lesz

-

Mauro Tassotti marad a klubnál és a következő két évben játékosmegfigyelőként fog dolgozni.

Az 55 éves szakember 1980-ban szerződött a Milanhoz és 17 évet húzott le játékosként a csapatban. Ezt követően a szakmai stábban kapott munkát és az utóbbi 14 évben másodedző volt.

Korábban olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint Inzaghi után Tassotti is elhagyja a klubot, de nem így történt. A Milan egy évvel, 2017-ig meghosszabbította Tassotti szerződését, aki a következő szezonban játékosmegfigyelő lesz és feladata, hogy figyelemmel kövesse a kölcsönben szereplő játékosok teljesítményét.

Mihajlovic munkáját a 2015/2016-os szezonban Nenad Sakic másodedző fogja segíteni. Íme az új szakmai stáb.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ja és amit idén Inzaghival művelt, kész röhej. Érdekes, hogy játékosonként amilyen jó védő volt, oylan rosszul teljesített idén a védelem. Ennyi gólt szerintem soha sem kaptunk.Itt látszódik meg , hogy ha jó edző lenne akkor ez nem történt volna meg. Szerintem még seedorfnak is több tapasztalata volt mint neki inzaghinak és leonardonak egybe véve.

  2. Jó játékos volt és megmaradt egy mindig szerény,őszinte embernek. Sokat tett a Milan-ért.Rengeteg győzelem és serleg van a neve mellett.Minden másodedző ennyi eredményt tudna maga mögött akkor…Egyébként soha nem akart vezetőedző lenni.Én is adtam volna neki feladatot a csapatnál.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS