2022. szeptember 27., kedd

A Santosból érkezhet erősítés a középpályára

-

A Gazzetta szerint a Milan érdeklődik a Santos fiatal középpályása, Lucas Lima iránt.

Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója meglehetősen aktívan tevékenykedik az átigazolási piacon, hiszen Jackson Martínez szinte biztosan a Milanban folytatja és további játékosok érkezésére is van esély.

A Milan szemet vetett a Santos középpályására, Lucas Limára. A 24 esztendős játékos ára 10 millió euró és a La Gazzetta dello Sport szerint a piros-feketék szeretnék bevonni az üzletbe Alexet.

A brazil támadó-középpályásnak 2017 decemberéig szól a szerződése a Santosszal. Korábban olyan pletykák láttak napvilágot, melyek szerint a Milan Gustavo Henrique (középhátvéd) és Gabriel Barbosa (csatár) iránt is érdeklődik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

      • Jackson Martinez brutális számokat mutatott a Portóban. És bár gyengébb a bajnokság (és a Porto a legjobb csapat), ez jelent valamit. Az igazi értékmérő viszont a BL-ben mutatott teljesítménye, és a 22 meccsen lőtt 12 gólja nagyon jó mutató. Nagyon jó korban van, nyugodtan lehet építeni rá egy támadó szekciót. Ösztönös, technikás, gyors, nehezen lehet elnyomni. Mindkét lábával ügyes. Egy ilyen szintű csatárra szüksége van egy csapatnak, amely vissza akar térni az elitbe.

        Kondogbia… Fizikálisan nehéz felülmúlni, de technikás is. Kicsit emlékeztet Desailly-ra. A középpályára kell egy ilyen játékos. Jó arányban nyeri a párharcait, sok labdát szerez, ráadásul alig szabálytalankodik. Labdaszerzés után nem feltétlenül passzol a hozzá legközelebb álló emberhez, hanem ha úgy látja, megindul. Ahogyan Martinezre a támadósort, úgy Kondogbiára a középpályát lehetne alapozni. Nagyon jó vétel lenne.

  1. Szerintem ez a gyerek mehet a kukába ráadásul 10 milláért. Ennyi nagyon sok lenne érte. Van egy játékos aki bomba üzlet lenne és egy nagyon jó támadó középpályás a neve Alan Dzagoev. 25 éves és a transfermarkt 18 millióra becsüli én őt venném meg. (bár az esély arra hogy eljöjjön orosz honból egyenlő a 0-val) Van olcsóbb megoldás is szerintem a dortmundi Kampl is jó fogás lenne a klubnak. Korban kb. ugyanannyi értékben kb. a fele.

    De már sok helyre leírtam amíg nem rúgják ki az erőnléti és az orvosi stábot, és töltik fel elismert szakemberekkel addig teljesen mindegy ki jönm nem sokáig bírja majd. Először erre kéne pénzt költeni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS