Daniele Massaro, az AC Milan labdarúgócsapatának korábbi támadója szerint a milánóiaknak nem Zlatan Ibrahimovicra van szükségük, hanem a Paris Saint-Germain egyik másik játékosára.

Mint arról beszámoltunk, olasz sajtóhírek szerint Zlatan Ibrahimovic visszatérne az AC Milanhoz, amely azt követően, hogy a thaiföldi Bee Taechaubol részesedést vásárolt a klubban, megengedheti, hogy az eddiginél többet költsön játékosokra.

„A Milan és én? Ezek a pletykák nem igazak, csak a média fújja fel a dolgot, semmilyen mögöttes tartalma sincs az egésznek – reagált Ibrahimovic. – A PSG játékosa vagyok, és még egy év hátravan a szerződésemből.”

Daniele Massaro, a milánóiak korábbi támadója szerint nagyszerű lenne a PSG-ből igazolni, ám ő nem Ibrát szemelte ki.

„A klub vezetőségének nevében nem nyilatkozhatok, de azt elmondhatom, vannak aggályaim Ibrahimovic visszatérését illetően” – mondta az 1996-ban visszavonuló olasz a Corriere dello Sportnak.

„Nem vitatom, Ibra nagyszerű csatár, de ha ennyi pénzt költ a klub egyetlen futballistára, sokkal szívesebben látnám újra a csapatban Thiago Silvát. Emlékezzenek vissza, sem Ruud Gullit, sem Andrij Sevcsenko, sem pedig Kaká nem tudott korábbi fényében tündökölni a nagy visszatérést követően. Ibrát csak akkor engedném vissza, ha ingyen érkezne” – tette hozzá Massaro.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Teljes mértékben igaza van. Egyébként a Silva-Hummels kettős szerintem a világ legjobb belső védő párosát jelenteni (az összeszokottságot nem nézve), amivel végre újra visszatérnénk a hagyományokhoz 🙂

  2. Bírom, mikor 1-1 átigazolási pletyka kapcsán fennhangon kijelentik a játékosok, hogy ők xy csapat játékosai – amit nyilván mindenki tud – és, hogy x év van hátra a szerződésükből- amit szintén mindenki tud! Azt is tudja mindenki, hogy az utóbbi az égvilágon semmit nem jelent. Ha egy klub meg akar venni egy játékost és van is rá pénze és a másik klubbal, illetve a játékossal meg tud egyezni, akkor megveszi. Ki nem szarja le, hogy mennyi van hátra a szerződéséből? Ibra ráadásul pont az a játékos, akit ez a legkevésbé sem érdekel. 🙂

  3. Ja,csak ezek a játékosok hárman nem voltak stabil kezdők az előző klubjukban a Realban a Chelseaben stb…mikor visszajöttek hozzánk!Ibra pedig az a Psg-ben,ráadásul nagyon egyben van mind fizikailag,mind taktikailag és szellemileg is!Remélem visszajön és bizonyít!

  4. Nem tudom, hogy ma milyen formában van Silva, de anno a “legjobbkor” adtuk el. Még megvolt az értéke, de már nem hozta azt amit az előző években. Persze a léc is magasan volt, de mégis azt mondom, hogy sokat hibázott. Mindamellett, hogy fél lábbal is többet érne a legtöbb védőnknél, én nem erőltetném a vissza hozatalát, két dologból kiindulva:
    1. az utolsó milanos éve (és az azóta eltelt idő)
    2. a brazilok “korán öregszenek”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet