2022. szeptember 25., vasárnap

HIVATALOS: Ely visszatér, 2019-ig írt alá

-

Rodrigo Ely, az Avellino védője ma átesett az orvosi vizsgálatokon és két év után visszatér a csapathoz.

Ely a Milan ifjúsági akadémiáján nevelkedett és 2012-ben a tapasztalatszerzés érdekében távozott a Primavera csapattól. Profi pályafutásának első idényét a Regginánál töltötte kölcsönben, illetve a jelenlegi szezonban az Avellinóban szerepelt.

A legfrissebb hírek szerint Ely ma délelőtt átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon. Az Avellinótól visszatért játékos ezt követően aláírta szerződését a Milanhoz. A 21 esztendős védő a felkészülési időszakot a csapatnál tölti és utána dönt Sinisa Mihajlovic arról, hogy marad, vagy ismét kölcsönbe kerül. Kedd délután a Milan a hivatalos honlapján jelentette be Ely szerződtetését. A fiatal védő 2019. június 30-ig írt alá a csapathoz.

A brazil védő 35 tétmeccsen kapott lehetőséget az Avellinóban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Engem nem érdekel a kor! Szerintetek a Barca drukkerek most kárognak, fanyalognak, hogy szép-szép a triplázás, de semmit nem ér az egész, mert volt jópár 30 plusszos, meg 30 körüli játékos a pályán?! Miért nem játszott helyettük inkább egy 18 éves ifi?! Kétlem. Már megint ott tartanak egyesek, hogy majdhogynem mindegy milyen színvonalon, de végre játszanak már 20 körüliek a csapatban! Ez így önmagában egy nagy baromság! Én egy jó játékot játszó BL 4-es csapatot szeretnék! Mindegy milyen korú játékosokból. Lényeg, hogy magas színvonalon lássa el a csapat érdekében a feladatát mindenki. Lehet próbálgatni a fiatalokat, ha klassziskezdemény, akkor az úgyis kiderül és akkor bennragad az elsőcsapatban. (És ne jöjjön senki azzal, hogy azért kell a fiatalokat játszatni, mert ha sokat játszanak 5 év múlva a fiatalokból BL győztes csapat lesz! Mert ez is bullshit!) Ely is csak akkor maradjon és játszon, ha benne van a BL 4-es potenciál! Csak azért ne maradjon, mert 20 éves.

  • Nem azért mondogatják szerintem, hogy fiatalok legyenek, mert elvakultak és ificspatot akarnak, hanem mert, amit láttunk pl idén a csapattól, azt tényleg simán hozzák a Primavera játékosaink is. Nagyjából a kapus posztot és Bonerat leszámítva nem tudnék olyan posztot mondani, ahonnan abszolút kirobbanthatatlan játékosunk van.
   Így pedig, ha tényleg ennyire középszer játékosaink vannak miért ne próbáljuk ki a fiatalokat? Mit veszíthetünk? Naugye. Ellenben mit nyerhetünk egy tehetségesebb fiatallal? Elég sokat. Én spec eddig és ezután tartani fogom, hogy igenis vannak szép számmal ígéretes játékosaink a Primaveraban. Az már csupán az edzőink baromsága, hogy nem építik be őket.

   • Nem beszélve arról, hogy akit fiatalon beépítesz egy Milanba, ami esetleg nem is a 10. a bajnokságba, annak az ára nagy léptékekben nő.
    Lásd El Shaarawy… 1 jobb szezon után 40 milliók repkedtek.
    De Sciglionál is…
    Így azt mondom befektetésnek sem utolsó!

    Amikor fél szezon után 8-10 millió lesz az ára el kell gondolkodni, hogy eladjuk és vegyünk egy tapasztalt védőt vagy maradjon itt és legyen belőle itt klasszis.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS