2022. október 07., péntek

Inzaghi megtartaná a jól teljesítő Van Ginkelt

-

Filippo Inzaghi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Milan vezetőedzője a következő szezonban is kölcsönvenné Marco van Ginkelt, a Chelsea holland válogatott középpályását.

„Sajnos nem a mi játékosunk, de rengeteget fejlődött. Sorozatban hét-nyolc mérkőzést játszott most, és egy nagyszerű játékos bontakozik ki a szemünk láttára. Kiválóan teljesít az edzéseken – idézi Inzaghit a FIFA hivatalos oldala. – A Chelsea-nek remek középpályásai vannak, Van Ginkelnek pedig játszania kellene. Amennyiben lehetséges, mindenképpen meg szeretném tartani, rengeteget segít nekünk.”

A 22 éves játékos különböző sérülések miatt csupán tizenhétszer lépett pályára a Milanban, de a rossoneri egyik legjobbja volt a Torino elleni 3–0-s győzelem során, ő készítette elő Stephan El Shaarawy második gólját.

Van Ginkel 2013 nyarán igazolt a Chelsea-hez a holland Vitesse-től, de csak négyszer lépett pályára a felnőtteknél, mielőtt kölcsönadták a Milannak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ha lenne valami fogalma Pipponak az edzőségről, akkor nem nyilatkozna ennyi böszmeséget.
    Legalább egy tucat olyan fiatal játékos van a keretben, aki ha legalább “Sorozatban hét-nyolc mérkőzést játszott” – VOLNA, akkor ugyanígy (vagy még jobban) fejlődött VOLNA, és nem egy, hanem több “nagyszerű játékost bontakozik ki a szemünk láttára”
    Amatőr!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS