2022. október 07., péntek

Van Ginkel optimista a Torino elleni meccs előtt

-

Marco Van Ginkel reméli, hogy a csapat a hétvégén legyőzi a Torinót a Serie A utolsó előtti fordulójában.

A múlthéten a Milan 3-2-re kikapott a Sassuolótól és a következő fordulóban a Torinót fogadjuk a San Siróban. Ez lesz az idény utolsó hazai meccse.

“Fontos lesz számunkra, hogy legyőzzük a Torinót a szezon utolsó hazai mérkőzésén és szeretnénk begyűjteni a 3 pontot. Ezt követően jön az idegenbeli meccs az Atalanta ellen. Lényeges, hogy jól fejezzük be az idényt” – mondta a holland középpályás a MilanChannelnek.

“Ez az év nekünk és a szurkolóinknak is nehéz, ezért szeretnénk megnyerni az idény utolsó hazai meccsét a rajongóknak. Roma? Jól játszottunk ellenük, a stadionban igazán nagyszerű volt a hangulat. Remélem, hogy képesek leszünk megismételni a teljesítményt a Torino ellen. Tisztában vagyunk azzal, hogy három eltiltott játékosunk is van, de többen is visszatérnek sérülésből. Inzaghi minden területen számíthat ránk. A Torino egy remek csapat, de meg tudjuk nyerni a meccset” – fejezte be.

Van Ginkel jövője bizonytalan, hiszen a szezon végén lejár a kölcsönszerződése és vissza kell térnie a Chelsea-hez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mindenképp érdemes lenne megtartani, sőt ha lehet végleg leigazolni..
    Az elmúlt mérkőzéseken már egész tűrhető teljesítményt nyújtott. Nem kimagasló képességű játékos, de ettől függetlenül érdemes lenne hosszú távon is számítani rá..
    De Jong jó eséllyel elhagyja a Milant és valljuk be mérkőzésről mérkőzésre romlik a teljesítménye.. Persze ez annak is köszönhető, hogy ő már tudja, máshol folytatja..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS