Robinho, a Santos kölcsönjátékosa felbontotta a 2016 nyaráig szóló szerződését a Milannal.

A brazil támadó 2014 nyarán tért vissza nevelőegyesületéhez egy 1 éves kölcsönszerződés keretein belül és az utóbbi időben többször is kifejezte maradási szándékát.

A Globoesporte beszámolói szerint Robinhónak felbontották a szerződését és ezt a játékos képviselője is megerősítette, azonban a részleteket nem hozták nyilvánosságra. A 31 éves játékost eredetileg 2016 júniusáig kötötte érvényes szerződés a Milanhoz.

“Robinho július 1-től szabadon igazolható lesz. Már felbontotta a szerződését a Milannal” – mondta a csatár ügynöke az ESPN-nek.

Robinho 2012 nyarán 18 millió euró ellenében csatlakozott a Milanhoz az angol Manchester Citytől. Összesen 144 alkalommal öltötte magára a piros-fekete mezt, 32 gólt szerzett és 31 gólpasszt osztott ki.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kérdem én…: a háttérben lehet egy másik alku, miszerint bárakárki aláír hozzánk cserébe? Vagy milyen logikus magyarázata van annak,ha van egy tulajdonunk,aki képvisel akár 1milliót is (ennél azért nyilván többet), de mi csak úgy feladjuk. Még a fizuját se nekünk kellett állni,ha jól tudom..

  2. Ha valóban ingyen elengedtük úgy, hogy akár cserealap is lehetett volna Gabriel Barbosáért, akkor (megint) jó nagy hülyeséget csinált a klub. Robinho az első két szezonjában valóban nagyon penge és közönség-kedvenc volt, de már lejárt az ideje. Jó döntés volt visszatérnie Brazíliába.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet