Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója már felvette a kapcsolatot Mino Raiolával, a svéd támadó képviselőjével.

A francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain 2012 nyarán 62 millió eurót fizetett a Milannak Ibrahimovicért és Thiago Silváért.

Úgy tűnik, hogy a Milan szeretné visszacsábítani a svéd támadót. Zlatan remek formában van, hiszen eddig 35 tétmérkőzésen 28 gólt szerzett a 2014/2015-ös szezonban. Gianluca Di Marzio szerint Adriano Galliani már felvette a kapcsolatot Ibra ügynökével, Mino Raiolával és hamarosan megkezdődnek a tárgyalások.

Ugyanakkor problémát jelenthet Ibrahimovic fizetése, mivel jelenleg 14 millió eurót keres szezononként. Di Marzio szerint a 33 esztendős csatár szívesen visszatérne a Milanhoz és ezért hajlandó lenne belemenni a fizetéscsökkentésbe is. A Milan 6,5 – 7 millió eurós (plusz bónuszok) fizetést és három évre szóló szerződést kínál Ibrahimovicnak.

Abban az esetben, ha nem sikerül megállapodni a PSG-vel, akkor a Palermo támadója, Paulo Dybala a B-terv.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Imádtam Ibrahimovicot még itt volt de 33 évesen 10 milliós fizetéssel nem hiszem hogy rá lenne szükségünk…
  Viszont Dybala már annál inkább érkezhetne.

 2. nekem mind kettő jó,rövid távon(!) egyértelműen ibra,viszont hosszú távon egyértelműen dybala. kövezetek meg,de én most ibrát támogatnám,ennél a milannál jelenleg nem lehet cél a hosszú távú építkezés,először vissza kell kerülni a bl-be.a fiatalítás,a jövő építés már akkor sem ment ennél a vezetőségnél amikor világ szintű top csapat voltunk….sajnos

 3. Mit szamit, hogy Ibrahimovic 33 eves? Van olyan szinten mint annak idejen Batistuta, Roberto Baggio, Del Piero, Bierhoff vagy napjainkban Di Natale vagy Drogba. Meg van benne 2-3 jo ev es a jelenlegi Milannak ez kell es eleg.

  • van egy olyan érzésem, hogy a következő mercato se arról fog szólni, hogy nagybevásárlást tartunk, maximum pletyka szinten, remélem nem így lesz, kíváncsi leszek augusztus végén a keretre!

 4. Dybala a B-terv 😀
  Ez mi ????
  Tisztában vannak vele,hogy ő 30-40 millió euróba kerülne????
  Hát gyerekek…Micsoda egy hazug semmirekellő társaság van itt 😀 😀 😀
  Húzzon mindenki a jó édes k………………..

  • Ki hazudik? Di Marzio???
   Fogjátok már fel,hogy ez a MÉDIA!!! Mindenki kitalál 1-1 story-t az árnyékszéken ülve. Ha jó helyen szellőzteti meg, akkor megkapja a maga kis fizetését érte….
   Persze emiatt a szarkeverés miatt már a Milan drukkerek 80% megutálta azokat, akiknek azt köszönhetik,h egyáltalán Milan drukkerek! Mert nem Van Basten, nem Seva és nem is Kaká írja majd 30 éve a Milan történelmét! Ők epizód szereplők!

   http://www.repubblica.it/sport/2015/04/30/foto/milan_i_trent_anni_dell_era_berlusconi-113231115/1/#1

   Az,h olyan gyökér emberek próbálnak komplett keretet irányítani, akikre egy seri csapatot se bíznék az már hiba, de kb 1 kezemen meg tudnám számolni hány edzőre bíznám nyugodt lelkiismerettel a Milan csapatát. Legjobb pl a jelenlegi MU, amibe Förgi óta fenekestül öntik a pénzt és lassan rajtuk röhög mindenki. Az öreg meg 18 éves gyerekeket igazolt és csinált belőlük világklasszist.

 5. Szerintem hozzuk vissza Ronaldinhot is. De a legjobb az lenne, ha újra összeállna a Gullit-Rijkaard-Van Basten trió. Sőt, hátul lehetne Baresi-Costacurta-Maldini! Áááááááá, nem, kitaláltam. Ha már akarunk egy svéd ászt, hozzuk vissza Gunnar Nordahl-t… Az a baj, hogy van ez a “casa milan”, benne egy szép múzeummal. Na most azt el kéne felejteni, hogy amikor igazolni szeretnénk, felcsapjuk az évkönyveket. Ezek hülyék komolyan mondom!

  Nem igaz, hogy nincs a játékospiacon olyan ember, aki fiatal, tehetséges, netán jó játékos és megfizethető… A játékosmegfigyelők mit csináltak egész évben? Minek fektet be a klubba a rizsszemű (elnézést nem tudom a nevét)? Hogy az általa hozott pénzt a múltba fektessük? 6,5 – 7 millió eurós (plusz bónuszok) fizetés??? 3 év? Ez őrület! És mi van ha megsérül (bár nálunk soha nincs gond a sérülésekkel…)? Áh, hagyd a francba, hozzunk megint jó neveket… Nagy ötlet!

  A másik meg, kötve hiszem, hogy Ibra egy ilyen szar csapatban akarna játszani, ráadásul fele annyi pénzért, mint most.

  Az a pletyka már jobban tetszik, hogy jöjjön Unai Emery, és hozzon magával még 1 (pár) embert

 6. Nem is tudom hol kezdjem. Talán ott, hogy most komolyan egy 33 éves, max 2-3 jó szezonra képes Ibra az elsőszámú kiszemelt?! Az a baj, hogy a jó szezon alatt csupán azt kell érteni, hogy ebből a cirkuszból lóg csak ki felfelé, ami nálunk van. Világ szinten már ő sem jelent komoly előnyt. Nagyobb csapatok már megtanulták ők leszedni. Ráadásul olyan horribilis fizetéssel, amit 3-4 csiszolatlan gyémánt kérne együtt?! 2 év alatt?!
  Ezerszer jobb döntés már Dybala! Ez a lépés már talán utalhat arra, hogy néhány fejben van is ész. De csak minimális! Viszont Dybala tényleg 30-40 alatt esélytelen. Akkor meg már miért nem tudtunk rárepülni pl Depayra? Aki 35 körül lett a MU-é? Fényévekkel előrébb lettünk volna vele.

  Az a baj nálunk, hogy a scoutok tényleg csak dísznek vannak. Lehet, hogy néha elmennek megnézni pár játékost, de annyira segglukak, hogy csak az ilyen 33 éves Ibra szintű játékosokról tudják megállapítani, hogy érnek valamit. Míg egy Porto/Udine scoutot elküldenénk Dél-Amerikába, zsákszámra hozná a 18-20 éves leendő klasszisokat, addig ha mi küldünk oda egy scoutot visszajön egy 28 éves halál középszer játékossal és egy 25 éves még szarabbal. Nem értem a koncepciót, ami itt nálunk folyik. Semmit nem értek, ami a felsőbb körökben zajlik. A józan ész legkisebb szikrája sem fedezhető fel senkiben odafent…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet