Olasz sajtóértesülések szerint a Santos nem áll olyan anyagi helyzetben, hogy az idény végén végleg leigazolja Robinhót, de egy játékoscsere szóba jöhet…

Robinho tavaly nyáron tért vissza nevelőegyesületéhez, a Santoshoz egy 1 éves kölcsönszerződés keretein belül. A brazil játékos már többször kifejezte maradási szándékát, de a brazil klub az anyagi nehézségek miatt nem tudja kivásárolni a szerződéséből. A Santos elnöke, Modesto Roma Junior elmondta, szeretnének felajánlani egy játékost Robinhóért cserébe.

“Nem fogjuk kifizetni Robinho árát, mert nincs pénzünk. Helyette egy játékost fogunk felajánlani” – mondta az elnök.

A Tuttosport és a Calciomercato.com egybehangzó jelentései szerint a Santos felajánlotta Gustavo Henrique teljes játékjogát a piros-feketéknek. A 22 éves játékos posztja középhátvéd.

A Santosban több tehetséges játékos is van, így lehet érdemes lenne megfontolni egy esetleges játékoscserét. Csak néhány játékost említünk: Cicinho (26 éves, jobbhátvéd), Alison (22 éves, középpályás), Lucas Lima (24 éves, támadó-középpályás), Leandrinho (21 éves, támadó-középpályás), Geuvanio (23 éves, bal szélső támadó), Gabriel (18 éves, középcsatár).

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Csakis Gabriel Barbosat fogadnám el a Santostól ő egy jövőbeni top csatár potencia más a Milan számára szerintem nem érdekes

  2. A Santos keretéből tudnék mást is választani Robiért cserébe, nem épp egy 22 éves, a transfermarkt szerint még egy milliót sem érő játékost! Vagy ezután már ők is ide pakolják minden szemetüket?

  3. Robika a klasszikus esete annak hogy elveszti a labdat elol, majd hosszan a cipojet nezi es nem fut vissza. En meg ingyen is odaadnam, de a brazilok valamiert most mar evek ota huzzak ezt az ugyet. Majd adnak valakit helyette, legalabb oda lesz egy EU-n kivuli hely a csapatban. Ujabb nagy uzlet.

  4. Szerintem vegyük vissza meg Robinhot kölcsön + opcióval 🙂
    Mindenki elfelejtette h még nálunk van.

  5. Lucas Lima és Gabriel jöhet nyugodtan, mindketten hatalmas jövő előtt állnak, főleg utóbbi. Bombaerős középcsatár és nagyon gólerős. Egyébként nem ártana kicsit megizzasztani a Santost, mivel pár évvel ezelőtt kicsesztek velünk alaposan, amikor nem adták Gansót.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet