Gabriel hamarosan új szerződést kaphat és a megegyezés szerint a következő idényt a Carpinál fogja tölteni.

A brazil kapus 2012 nyarán csatlakozott a Milanhoz a brazil élvonalban szereplő Cruzeirótól. A tapasztalatszerzés és a több játéklehetőség reményében a piros-feketék tavaly nyáron kölcsönadták a Carpinak.

A Carpi jelenleg vezeti az olasz másodosztályt 15 ponttal a Vicenza előtt, így nagy valószínűséggel a következő szezonban a Serie A-ban fognak szerepelni. A SportItalia szerint a Milan hamarosan meghosszabbítja Gabriel szerződését. Az új szerződés 2018 nyaráig fog szólni. A 22 éves hálóőr a következő idényben is a Carpiban fog védeni kölcsönben.

Gabriel kiválóan teljesít, hiszen 33 bajnoki mérkőzésből 19 találkozón nem kapott gólt.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Olasz lapok szerint jelentős szerepe van a brazil kapusnak is abban, hogy jelenlegi csapata jövőre már a Seria A tagja lesz. Többen kiemelték az idény során, hogy Gabriel érkezésével a hátsó alakulat maga a megtestesült magabiztosság. Azért 19 meccset lehozni kapott gól nélkül szerintem kiváló teljesítmény. Remélem tartja a jó formáját jövőre is, aztán meglehet személyében a kapusunk hosszú-hosszú időre.

  2. Aki a kapusainkat szidja az fogalmatlan. Kalács és Dida óta nem volt igazán potya kapusunk.. Diego Lopez és Abbiati is kiváló kapus. Ha minden poszton hasonló játékerőt képviselnénk, akkor nem lenne gond a Bajnokok Ligájába kerüléssel..