Szerda este a Milan 3-0-ra legyőzte egy felkészülési meccsen az olasz harmadosztályú Reggiana csapatát.

REGGIANA-MILAN 0-3

Időpont: 2015.03.25. 19:00
Helyszín: Mapei stadion
Gólszerzők: Suso (4., 44.), Menez (77.)A kezdőcsapatok:

REGGIANA: Messina – Andreoni, De Biasi, De Giosa, Gueye – Parola, Angiulli, Ceccarelli – Alessi, Petkovic, Vernocchi.

Cserék: Voltolini, Galullo, Bianciardi, Finato, Sabotic, Ruopolo, Tremolada, Maltese, Ricci, Siega, Feola, Rota, Rocco.

MILAN: Abbiati (Gori) – Bonera (Rondanini), Paletta (Mexes), Bocchetti, Albertazzi (Felicioli) – Mastalli (Crociata), Essien (Poli), Muntari (Gamarra) – Suso (Fabbro), Pazzini (Destro), Di Molfetta (Menez).

Cserék: Diego Lopez, Gori, Mexes, Menez, Destro, Poli, Abate, Gamarra, Felicioli, Fabbro, Rondanini, Crociata.

Összefoglaló:

Reggiana-Milan 3-0 – összefoglaló

0-3: MENEZ GÓLJA

0-2: SUSO GÓLJA

0-1: SUSO GÓLJA

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az idei év eddigi egyetlen pozitívuma Suso játéka. Mindkét megmozdulás szép volt és remélem Inzaghi már most megpróbálja beépíteni és nem várunk vele nyárig.

    • Előbb azért kölcsön kéne adni néhány évre a Cremonésének, hátha elmegy a kedve a focitól az olasz sokadik ligában…

  2. Remélem azok akik állandóan azt szajkózzák hogy Menez önző játékos, figyelembe veszik azt is hogy Suso is saját magának csinálta meg a lövőhelyzetet amikből a gólok lettek. Szóval ha önző vagy van esélyed ebben a Milanban gólt rúgni!!!

  3. Bárcsak lenne vagy 3 ilyen önző játékosunk elől, akik akár a semmiből is helyzetet teremtenek magunknak és néha gólt lőnek. Esküszöm, már ennek is örülnék. Legalább lenne mire várni hogy hátha…most semmi esélyünk elől, mert még csak önző jó képességű játékosunk sincs. teljesen kiszámíthatóak, lassúak, bénák vagyunk támadásban (is). komolyan, már visszasírom a középszer Tarabtot… 🙁

    • Taarabt egyáltalán nem középszerű játékos! Technikás, támadó szellemű, erős testalkatú, akiben benne van a gól! Bőven bőven helye lenne/lett volna ebben a Milan-ban!!! Főleg ebben a jelenlegiben. Mert ennél a mostaninál a tavaly tavaszi, Seedorf vezette gárda erősebb volt! Látszott valami koncepció, volt valami elképzelés… Őt igenis itt kellett volna tartani!!! Persze Inzaghinak nem kellett. Pont Őt nem véglegesítették, akire nagy szükség lett volna a középpályán… Helyette a teljesen haszontalan Honda játékában kell “gyönyörködni”… a többi meg… Essien és társai… SZÉGYEN

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet