Olasz lapértesülések szerint Filippo Inzaghit meneszthetik a Milan labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról, ha a piros-feketék szombaton nem nyernek a Hellas Verona ellen.

A Milan 25 forduló után a 10. helyen áll a Serie A-ban. A piros-feketék a legutóbbi fordulóban gól nélküli döntetlent játszottak a Chievóval, a következő bajnoki mérkőzésüket pedig a másik veronai csapattal, a Hellasszal vívják.

A Corriere dello Sport arról számolt be, hogy Adriano Galliani alelnök Silvio Berlusconi elnökkel telefonon vitatta meg a Chievo elleni mérkőzést, és mindketten elég kritikus hangnemben beszéltek a mutatott játékról.

A La Gazzetta dello Sport azt is tudni véli, hogy Filippo Inzaghi ultimátumot kapott: ha szombaton nem nyernek a Verona ellen, lapátra teszik. A lap szerint a korábbi gólvágót a nyolcvanas-kilencvenes évek legendás Milanjának jobbhátvédje, az 1994-ben vb-ezüstöt szerző Mauro Tassotti válthatja a vezetőedzői poszton.

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Tassotti válthatja? Na most aztán kint leszünk a vízből!
  Természetesen nem így kell neki állni, hanem meg kell verni a Hellas-t.

  Forza Milan

 2. Bár Tasotti váltaná, aztán ő is leégne, és végre neki is megköszönnék az edzői hozzájárulását a csapat “sikereinek”. Túl rég óta van már ő ott…

 3. Berlusconi eddig nem nézte a meccseket, vagy mi? Olyat miért nem lehet soha olvasni, hogy a lélektelenül játszó játékosok ultimátumot kaptak? Vagy az edzőcsere után hirtelen mindenki küzdeni fog?

 4. Mert aztán a tavasz közepén nagyon nem mindegy ki imitál edzősködést a végéig… De megint az a kép mehet a külvilág felé, hogy bizony Berlunál nincs pardon, itt nem lehet sumákolni a padon, aki nem teljesít az repül. 🙂

 5. Inog a pad alatta? Màr règ szèt kellet volna esnie annak a padnak. Jöjjön csak Tassoti. Àrtani nem àrt ès meg is èrdemli az öreg így a vège felè. Mert gondolom ha jön egy komolyabb edzö akkor ö hozza magàval a stàbjàt. Bàr akkor èn az öreget be tennèm a Milan mùzeumba teremörnek na meg hir mondonak az ö korszakàbòl. De egyèbkènt nem csodàlkoznèk ha jobban mùzsikàlna a csapat nàla. Azèrt azt làtjuk,hogy pàr eladot vagy csak kölcsön adott jàtèkosunk nem teljesit rosszul màshol csak. Èn azt gondolom,hogy a mostani helyzetnek nagy szerepe van az edzö kilètènek,tapasztalatànak,tudàsànak.
  De mindegy is a lènyeg Forza Milan

 6. Pippo vagy Tassotti egyre megy…jah és minek ultimátum ??? Nézhetetlen fos amit ebben az idényben csinálunk…már réges régen Red Bullt kellett volna pippónak kapnia és néhány játékost is vihetne nyugodtan magával……

  • Én is így gondolom.Mit old meg ez az egy mérkőzés,semmit! Megérett az edzőváltás már nagyon rég!

 7. En Azt nem ertem miert nincs regota edzonk. Tehat aki edzokent dolgozott már elotte is. Pippo nem az, Seedorf sem volt edzo csak azzá lett. Elotte Allegri olyan volt mint egy lavór hideg viz. Elotte talan Leonardo? Ra nem is emlekszem már, hogy is vezette a csapatot. Szoval miert nem keresnek egy EDZÖT az edzoi posztra?!

  • Leonardo értett a focihoz és én jó edzőnek tartottam, voltak elképzelései és ezek meg is nyilvánultak a csapat játékában. neki kellett volna több időt adni és lehet elért volna valamit a csapattal a második szezonjában. Csakhát sikerült összevesznie a vezetőséggel… nem azt tette amit Berlu megkívánt, így menesztették.

 8. Leonardo, Seedorf, Pippo, Tasotti… 5-6év alatt a 4. nagycsapatszűz edző lenne… Ilyen rekordot szerintem a egy első osztályú klub se tud felmutatni Tadzsikiztántól Trinidad és Tobagó-ig… Mindegy,csak olcsó legyen, hisz örül,hogy vezetőedző lehet,ráadásul egy patináns bajnokság, nagymúltú csapatánál… _Nagypapám nyugdíja tesitanár, szerintem vállalná egy százasért havonta, nyugdíj kiegészítésnek tökéletes lenne.

 9. Pippónak mennie kell, eleve óriási (és előre látható) hiba volt az ő kinevezésén pénzt spórolni.
  Tasottinak is menni kell, ide pénzt áldozva komoly edzőt kell hívni, és hagyni, hogy a saját stábját hozza magával.
  Ha egy csapat koncepció nélkül játszik az az edző hibája, ha egy csapatban mindenki hónapok óta a saját tudása alatt játszik az is az edző hibája, sőt ha egy csapat lélektelenül játszik az is az edző hibája !!! VÁLTOZTATNI ÉS ERRE ÁLDOZNI KELL AKÁR A JÁTÉKOSIGAZOLÁSOK, AKÁR AZ ÚJ STADION TERHÉRE IS, HA CSAK ÚGY MEGY !!!

 10. Nagyon masszív lehet az a kispad ha ilyen régóta és ilyen nagy mértékben inog. El sem tudom képzelni, hogy milyen anyagból lehet ! 🙂
  Ja, és az inog szerintem igencsak gyenge szó Pippo jelenlegi helyzetére.
  Tassotti váltaná ?
  Inkább vegyünk egy új kispadot.
  Ja mégsem. Nincsen pénz….. 🙂

 11. Azon gondolkozom, hogy mikor is volt utoljára ez a főcím? A Torino előtt, vagy a Lazio előtt? Most úgy reagálunk erre a “hírre”, mintha egy szavát is komolyan lehetne venni. Az én tippem: 0-0, és Pippo marad. De bízzunk a csodában!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet