A brazil élvonalban szereplő Santos igényt tart Robinho jövőbeli szolgálataira.

Robinho tavaly nyáron egy kölcsönszerződés keretein belül tért vissza nevelőegyesületéhez, a Santoshoz. A brazil játékos korábban már többször elmondta, hogy jól érzi magát Brazíliában.

A Lancenet szerint a Santos vezetőségét meggyőzte Robinho teljesítménye, ezért igényt tartanak a támadó szolgálataira a kölcsön lejárta után is. Így a nyáron akár szóba jöhet egy végleges átigazolás is.

Robinho képviselője egy interjúban elmondta, hogy ügyfele maradni szeretne Brazíliában.

A 31 éves játékos a jelenlegi szezonban 23 mérkőzésen 9 gólt szerzett a Santosban.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Egy a baj…elment tőlünk és hirtelen megtanult focizni…nem kellene elgondolkodni azon, hogy nyilván nem a játékossal, hanem a szakmai gárdával vannak kisebb problémák?

  • A fején találtad a szöget,mert itt nálunk már rég a szakmai stábbal van a probléma én Tasottit is elküldeném :

  • Nem kell messze menni, Torres pl. már egy meccsen többet csinált az Atléticoban mint nálunk 10 alatt… De ha gólokról nem beszélünk még akkor is szembetűnő, hogy olyan arcát mutatja Spanyolországban, amit mi nem láthattunk. Mindamellett, hogy nálunk a kereten is lenne mit fejleszteni, a probléma egyesület szintű.

   Nem mondom, hogy pl. Pirlo sosem volt még ilyen jó, de a Milanban töltött utolsó 2 éve meg sem közelíti azt, amit a Juvénál produkál. Biztos vagyok benne, hogy ha pl. Zapata elmenne egy szervezettebb kiscsapatba, kiemelkedően teljesítene, de Sárika is megtalálná a góllövő cipőjét egy nagy bajnokság “bármely” élcsapatában. Súlyos kór gyötri szeretett klubunkat…

 2. Azt ne felejtsétek el, hogy két teljesen különböző bajnokságról beszélünk. Nagyon nem azonos a foci Olaszországban és Brazíliában. Ha szeretnék,akkor gyorsan vegyék meg.
  Hol kell aláírni?:-))

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet