Rendhagyó véleményt fogalmazott meg a két milánói csapatról Mino Raiola. A többek között Zlatan Ibrahimovicot, Paul Pogbát és Mario Balotellit képviselő játékosügynök szerint ha újra sikeres akar lenni az Internazionale és az AC Milan, akkor meg kellene fontolniuk az egyesülést.

„Ha az AC Milan és az Inter újra a legmagasabb szinten akar versenyezni, akkor meg kellene fontolniuk az egyesülést. Egy időben ők voltak a leggazdagabb klubok, de most csak szenvednek. Galliani az arabokhoz hasonlított engem, ám megfeledkezik róla, hogy húsz évvel ezelőtt ők viselkedtek úgy, mint a tehetős arabok” – mondta Raiola a La Gazzetta dello Sportnak.

„Néhány gazdag kínai nem segít rajtuk, így a szurkolók továbbra is két »fél« csapatot fognak látni. Ha egyesülnének, létrejönne egy 320 millió eurós forgalmú klub. A Paris Saint-Germain is azt vizsgálja, hogy csak FC Paris legyen a jövőben, Milánónak is egy klubra van szüksége, amelyet az egész világon ismernek.”

17 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. De Mino!
    Ha újra sikeresek akarunk lenni miért egy másik középcsapattal egyesüljünk?
    Ott a juve! Ha velük is megbukunk, akkor egye fene beépítjük a Bayernt, és akkor sem lesz BL-győzelem, akkor jöhet a Real is!
    Ó, Istenem! Miről kell megint elterelni a figyelmünket?