2022. szeptember 27., kedd

Prioritást élvez egy balhátvéd szerződtetése

-

Mattia De Sciglio sérülésével prioritás lett a Milan számára egy balhátvéd szerződtetése.

A várakozások szerint De Scigliónak körülbelül 6 hetet kell kihagynia, így egy ideig nem állhat Filippo Inzaghi rendelkezésére. A keretben jelenleg Pablo Armero és Michelangelo Albertazzi bevethető a védelem bal oldalán.

A Milan számára tehát fontos lenne még a januári átigazolási időszakban egy balhátvéd szerződtetése. A Sky Italia munkatársa, Gianluca Di Marzio szerint a Milan tárgyalni fog az Atletico Madriddal Guilherme Siqueiráról. Egyébként a 28 éves brazil játékos érkezésére van a legnagyobb esély.

A La Gazzetta dello Sport beszámolói szerint a piros-feketék komoly érdeklődést mutatnak Siqueira iránt, miután a Fiorentina nem hajlandó megválni Manuel Pasqualtól, akinek a szerződése a nyáron lejár.

Eközben a kiszemeltek között van a Newcastle olasz játékosa, Davide Santon és a francia élvonalban szereplő Lorient 21 éves balhátvédje, Raphael Guerreiro.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Azonkívül itt van Albertazzi is, miért nem lehet kipróbálni? Ettől kapok agybajt, hogy itt van a fiatal játékos, de ahelyett, hogy ilyenkor, mikor előle kidőlnek betennénk, hogy bizonyíthasson inkább leigazolunk valami noname senkit, akinek magas a fizuja, de focizni cserébe nem tud… Milyen politika ez? Ez mégis kinek éri meg? (persze az idehozott játékoson kívül)

  • Didac egyetlen meccsen kapott lehetőséget. A szezon utolsó meccsén 2013-ban. Ráadásul azon a meccsen bizonyította, hogy lehet vel számolni.
   Urby Emanuelsson ugyanúgy bizonyította, hogy jó balbekk, csakhát alig kapott lehetőséget, inkááb a KP jobb oldalán kínoztuk.
   DeSciglio szintén nagyon jó Jobb-bekk volt, aztán száműztük a bal oldalra. Már annyira össze van zavarodva, hogy maga se tudja mi az igazi posztja.
   Aztán volt az a lengyel srác…. úgy kergettük el, hogy ki se próbáltuk, csak talán valami edző meccsen, ahol nem is vallott szégyent.
   Saponara szintén megmutatta mit tud, de nekünk nem kell.
   Armero egyáltalán nem játszik rosszul, ez lehet a hibája.
   Nem kell Cristante, nem kell Albertazzi.

   Nekünk nagy nevek kellenek, akiknek sokat kell fizetnünk, és akik már rég a pályájuk végét járják és nem hajtja őket a győzelmi vágy.

   Essien-nel is nem az a probléma, hogy be-be állítjuk játszani, hanem az, hogy egyáltalán le mertük igazolni!!! Akkor már minenki tudta az egész világon, hogy a sérülése után Essien csak árnyéka önmagának. Nagyon lassú lett, sokat szabálytalankodik ebből is kifolyólag. mi mégis elhoztuk……

   Különben, ha valaki azt hiszi egyetlen edzőnknek is köze van ahhoz, hogy kit igazoljunk le, az nagyon téved.
   Persze azt nyilatkozzák, hogy nagyon örülök az érkezésének stb stb stb …. de Galliani hozza őket, és nem hiányposztra igazol, hanem csak hozza azt aki ingyen elérhető.
   Távozóknál már bele tud szólni az edző, azzal, hogy egyszerűen nem játszatja és feleslegessé válik…. de Gallianiék ezt is bármikor felülírják……
   Adtunk már el sok jó játékost és a gyengék maradtak csrébe.

   • Még Constant is ott volt, akit vagy 6 milliós buktával adtunk el…

    Itt volt Acerbi, akit szintén ki sem nagyon próbáltunk.. most az egyik legjobb olasz. De ha csak a saját neveléseket nézzük is volt Astori, Darmian.

    Nem azzal van itt a baj, h nem költünk, hanem hogy nem azt játszatjuk akit kellene.
    Urby hosszú évekre megoldotta volna a balbekk posztot, ha már az Ajax után végig ott játszatjuk.. Szerintem a holland válogatottból is kirobbanthatatlan lenne. De neki is elintéztük a karrierjét egy életre.

   • Nagy vonalakba egyetértek a többséggel, miszerint a legnagyobb baromság úgy eladni a játékosainkat, hogy nagyon lehetőséget sem kaptak a bizonyításra.
    De azért ne essünk át a ló túloldalára sem!
    Urby rengeteg tizenegyest hozott össze csak mert nem volt észnél. Fejjátéka sem túl erős. Maradjunk annyiban, hogy gyors, még cselezni tud bal lábbal, de hosszú távon ő sem lett volna megoldás. A probléma az, hogy akik utána jöttek sem jobbak semmivel. Idén eddig két meccsen játszott összesen 18 percet, igaz a Rómában.
    Didac Vila sérült, még nem játszott idén.
    Acerbi ha jól emlékszem akkorát betlizett az elején, hogy utána talán ezért nem kapott lehetőséget.
    A lényeg, hogy nem mindenkit “úgy herdáltunk el”, hogy lehetőséget sem kapott. Tul. kép töltelék neveken vitatkozunk, de igazából egyik sem jobb a másiknál, csak jön egy új ember akihez új reményeket fűztünk, majd amikor nem válik be “visszasírjuk” azt akit addig szidtunk.

    A Saponara-Cristante-Astori vonalat én sem értem… Tartok tőle, hogy marad a játékoskeringő amíg nem jön egy edző, vagy egy befektető (és egy edző).

 2. Jó kis játékosnak indult aztán összeakadt Allegri Milan-jával. Hasonló pályát fut be mint Saponara.
  Valószínüleg Siqueira része lehet a Cerci-Torres megállapodásnak. Kíváncsi vagyok mennyit pengetünk érte, sztem sokkal többet mint amit itt el tudnánk fogadni. Nálunk már csak így megy.

 3. Siqueirát felejtsük el…se pénzünk nincs rá és ő sem hülye a világ egyik legjobb csapatától középcsapathoz szerződni. Tudjuk mi a különbség jeelnleg a MIlan és az Atletico között – ők tétmeccsen is meg tudják verni a Real Madridot
  Pasqual remek megoldás lenne, legalább tovább bővülne a nyugdíjosztály
  Santon …fene tudja…de van rá pénzünk? Guerreirora talán van, de hát ő túlságosan zöldfülű a MIlan számára 🙁
  ilyen alapon adhatnának lehetőséget Tamás Krisztiánnak…legalább kiderulne, van-e benne spiritusz….más csapatok bátran próbálgatják fiataljaikat (lásd Höjbjerg, Gaudino, Kingsley Coman, Munir, Blackett, Januzaj stb..), csak mi fossuk össze magunkat…ien alapon számolják fel az utánpótlás-csapatokat 🙁

 4. Nem lehetne,hogy edzőt igazoljunk?Mert ez a Pippo egyre rosszabb.Kér valakit aztán nem játszatja aztán amikor mégis játszik akkor egész jó de mi mégis akarunk ugyanarra a posztra igazolni? Jézusom mi folyik ott. Csak halkan megjegyzem Torres 2-öt vágott a Realnak a 2. vagy a 3, meccsén. Nem gondolnám,hogy ilyen sokat változtatott rajta Simeone edzése. Csak éppen kellenek mellé társak is és kellene egy játékrendszer és akkor talán nálunk is lennének teljesítmények. Nem pedig csak igazolni minden gondolkodás nélkül. Össze kéne rakni már egy kezdő 11-et és játszatni őket.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS