2022. szeptember 25., vasárnap

Siqueira iránt érdeklődik a Milan

-

Olasz sajtóértesülések szerint a Milan érdeklődik az Atletico Madrid balhátvédjéért, Guilherme Siqueiráért.

A 28 éves játékos a nyáron csatlakozott az Atletico Madridhoz a Granadától, de nem sikerült megváltania a világot Madridban, hiszen 12 bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget és mindössze 1 gólpasszt osztott ki.

A Sky Sport Italia jelentései szerint a Milan vezetősége már felvette a kapcsolatot az Atletico Madriddal Siqueira szerződtetését illetően A Gazzetta szerint a piros-feketék kölcsön+(opció?) ajánlatot tettek a brazil balhátvédért. Az Atletico az elkövetkező napokban adhat választ.

Siqueira piaci értékét a mértékadó transfermarkt 10 millió euróra becsüli.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem tudom a link így pontos lesz-e, de érdemes megnézni az bajnokságot és ott lejátszott meccseket, ahol megfordult! 😀 Mindenhonnan elküldték kölcsönbe, kutyának sem kellett kb.
  http://www.transfermarkt.co.uk/guilherme-siqueira/leistungsdaten/spieler/44373/plus/?saison=ges

  Seria A, Seria B, Spanyol első, Spanyol második liga. aztán Portugáliában “berobbant”…
  Most komolyan ezt a gyereket akarjuk a Columbiai válogatott Armero helyett? Albertazzi-ra tuti nem cserélném el.
  De ha már itt tartunk, az olaszt látta valaki konkrétan rosszul játszani? Edző meccsen, bajnokin (tavaly), vagy akármikor? Ilyen meccs hiánnyal a háta mögött szerintem egészen imponáló a játéka amikor véletlenül felkeveredik a pályára. De 24 éves és lassan lehúzhatja a jövőjét a WC-n. Persze DS jobb lábasként, zseniálisan (NEM) játszik a bal oldalon, így esélye sincs másnak.
  Ez edző kérdés, a kopasz ide hozhat bárkit, ha nem játszik egy meccset sem! Ezt nekem senki sem tudja megmagyarázni. Szerintem Urby elengedése is hiba volt. De tőle is elvettünk 3 évet…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS