Robinho boldog a Santosban és a kölcsönszerződésének lejártával nem szeretne visszatérni a Milanhoz.

A brazil játékos a jövőjéről nyilatkozott a Globoesporte-nak.

“Kaptam néhány megkeresést olasz élvonalbeli kluboktól, de nincs semmi konkrétum. Nem tudom, hogy mi fog történni a jövőben, de maradni szeretnék a Santosban. A lehető legtöbb ideig szeretnék ebben a csapatban játszani és sok örömöt akarok okozni a szurkolóknak. Nagyon motivált vagyok” – mondta Robinho.

Robinho a nyáron csatlakozott a Santoshoz, de 2015 júniusában a kölcsönszerződés lejártával vissza kell térnie a rossonerihez.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én kedvelem Robinhot, de rá itt már nincs szükség, viszont ha komolyan belegondolok akkor nálam Pazzininek, Torresnek, Mexesnek, Boneranak, Abbiatinak, Zaccaradonak, Essiennek, Muntarinak sincs helye. Az említettek közül mindenki 30 vagy azon túl jár. De Jong is 30 lesz pár nap múlva és a részemről télen nyugodtan mehetne, ha érkezne érte ajánlat. Ilyen játékosokkal nem lehet Bl helyet megcélozni. Irigykedve néztem az Ajax játékát a Barca ellen. Venni kellene a jelenlegi fiataljaink mellé 2-4 Psv-Ajax nevelést (Memphis Depay,Adam Maher,Arien Rabiot,Kyle Ebecilio) és rendben lennénk.

  2. Most, hogy Robika felszedett a Santosban egy kis túlsúlyt, és kellően motivált is, így jövőre tényleg hasznos tagja lehetne a keretnek (főleg, ha addigra eléri a 80 kilós álomhatárt) 🙂

  3. Most hogy így olvasom az utolsó előtti bejegyzést jövök rá, hogy lassan megint nyugdíjas csapat leszünk, azzal a külömbséggel hogy a pár évvel ezelőtti nyugdíjasaink minőségiek voltak.
    Robika véleményét nem kommentálom, én élvezem a játékát… a Santosban.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet