Felkészülési mérkőzésen, a nyárról elhalasztott 23. Luigi  Berlusconi-kupán a vendéglátó AC Milan kétgólos győzelmet aratott a  Libertadores-kupa címvédője, a San Lorenzo ellen.

A milánóiak – akiknek nem igazán megy a bajnokságban – az első félidő közepén szereztek előnyt, majd a hajrában biztosították be sikerüket Ferenc pápa kedvenc klubjával szemben.

Pazzini gólja 1-0Bonaventura gólja 2-0

A találkozót bántóan nagy érdektelenség kísérte, mindössze 5153 jegyet adtak el. Többek között Silvio Berlusconi elnök és Barbara Berlusconi ügyvezető sem volt jelent a stadionban.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

23. LUIGI BERLUSCONI-KUPA

AC MILAN–SAN LORENZO 2–0 (1–0)

Gólszerzők: Pazzini (30.), Bonaventura (85.)

Milan: Abbiati (Agazzi, a szünetben) – Bonera (De Sciglio, a szünetben), Rami, Mexes (Albertazzi, 62.), Armero – Van Ginkel, Essien (Poli, a szünetben), Saponara (Bonaventura, a szünetben) – Niang, Pazzini (Torres, 62.), El Shaarawy (Mastour, 64.)

San Lorenzo: Franco – Prospeti, Fontanini, Yepes (Cetto, 74.), Mas (Kannermann, 67.) – Ortigoza, Kalinski (Mercier, 63.), Barrientos – Villalba (Buffarini, 63.), Matos (Cauterucio, 61.), Blandi (Veron, 61.)

 

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Akkor végre megint vannak bajnokaink!!! És ezt nem látta a vezetőség a helyszínen :(. Pedig ahogy látom majdnem telt ház volt ezen a “fontos” meccsen. Most már engem sem érdekel a bajnokság vagy a BL helyek elérése, az év legfontosabb meccsén megszereztük a legértékesebb kupát!

 2. Hát ez a Niang megérdemelné hogy kezdő legyen a Sampdoria ellen nagyon jól mozgott és nagyon jól lőtt kapura .

 3. Nagyon fontos meccs volt és a csapat bebizonyította hogy képes nyomás alatt és telt ház előtt is jól és eredményesen focizni. Jó kis csapat lesz ez, csak időt kell hagyni Inzaghinak hogy rendezze a sorokat. Jövőre felhozunk pár fiatalt és ütőképs csapatunk lesz. Végre régóta vártuk ezt.

 4. Hát nem is tudom. Előszőr is gratulálok a csapatnak ehhez a kupához. De ez a Niang gyerek??? Nem tudom miért de engem nem fogott meg szerintem ha egyedül kint marad a félidőbe ő akkor se rúg gólt. Viszont egy kapott gól nélküli meccs ami pozitívum. mondjuk itt volt Bonera. Bár volt egy nem kicsi egyenlítési lehetőség amit a srác picit el rontott, de jó volt látni,hogy futunk,hogy meg próbálunk labdát szerezni és volt egy pici lelkesedés. Na meg Mastour a pályán.Öt lehetne erőltetni nyugodtan.De az,hogy egy Berlusconi se volt jelen ez némileg tiszteletlenség szerintem,meg nyugodtan lehetett volna egy ingyen belepős meccs is és akkor kb 7000 lettek volna. Na de most már csak a Samp jár a srácok fejébe remélem. Forza Milan

  • Nem tudom milyen meccset néztél, de Niang lőtt egy zúgó kapufát és 2 lövését is kapus mentette bravúrral! Én nem vagyok elszállva tőle, de messze a legveszélyesebb támadónk volt!
   Más: Érdemes volt megnézni, hogy második félidőben El92 és Ő is beljebb játszott, sőt, nem egyszer széleket meg is cseréltük, ezáltal sokkal veszélyesebb lett a csapat. Talán észrevehetnénk, hogy ez a “vonal-szélsős” játék nagyon nem működik!!

 5. Ugyan kérem. Niang, ahogy megmondtam előtte, ennek a világverő lorenzonak sem lőtt gólt. Itt sem. Még hogy jó tolta. Ugyan mit tolt? 1 újabb mérkőzésen nem lőtt gólt csatár létére. így maradt az az egy darab gólja, amit jómásféléve ezelőtt lőtt a kupába. Jaj nagy tehetség. A tehetségek bizonyítanak, azért tehetségek. Ő meg…. Idő kell neki mi? azaz idő. Örök tehetség marad, mint annak idején Bonera.

 6. Bizony JC, igazad van. Nem nagy szakítás ez a Niang…az hogy jól mozog az mind kevés, gól kel ide, nem mozgás…abból semmi haszon… Nagyon de nagyonis sok lehetőséget kapott már. Allegri nagyon sok meccsen játszatta és nem tudod gólt rúgni, és a Montpellierben sem volt valami nagy szám…. Boneventura már most sokkal többet mutatott már mint Niang 25meccs alatt…

 7. Az igaz, hogy Niangnak semmi haszna így hogy nem tud egy golt sem rúgni… de Torres sem tud… viszont valaminek szivesebben nézem Niangot futkosni a pályán mint Torrest :/

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet