Serie A 5. forduló:

Cesena-Milan 1-1 (1-1)

Stadio Dino Manuzzi

Játékvezető: Guida

Gólszerző: Succi (10.); illetve Rami (19.)

Sárga lap: Coppola (17.), Cascione (22.), Renzetti (57.), De Feudis(90.); illetve Bonaventura (44.), De Jong (69.)

Piros lap: Zapata (73.)

CESENA (4-3-1-2): Leali; Capelli (Perico 72.), Volta, Lucchini, Renzetti; Zè Eduardo (De Feudis 46.), Cascione, Coppola; Brienza; Succi (Defrel 62.), Marilungo.

MILAN (4-2-3-1): Abbiati; Abate, Rami, Zapata, De Sciglio; Poli (Essien 71.), De Jong; Honda (Alex 75.), Menez, Bonaventura; Torres (Pazzini 71.).

A mérkőzés krónikája (nso.hu):

Jól kezdte a Milan az olasz bajnokságot, az első két meccsét megnyerte, de az utóbbi két fellépésén már nem sikerült a győzelem. Ezért jó lehetőségnek látszott, hogy éppen az egyik újonc, a Cesena otthonában kapaszkodjon vissza az élbolyba a milánói csapat.

Ennek megfelelően is kezdtek a vendégek, és fölényben is játszottak az első tíz percben, Leali azonban jó védésekkel tartotta a lelket a csapatában. Éppen ezért teljesen váratlan volt, hogy a 10. percben megszerezte a vezetést a Cesena, igaz, ehhez szükség volt Abbiati kapus hathatós közreműködésére is.

A bal oldalon nyomult előre Marilungo, aki 10 méterről, meglehetősen éles szögből lőtt, Abbiatiról kijött labda, éppen az érkezőt Succi elé, aki 5 méterről a hálóba pofozta a Cesena vezető gólját. 1–0

http://www.dailymotion.com/video/x26svay_succi-goal-cesena-1-1-milan-serie-a-italy-28-09-14_sport

Ez bizony felért egy hidegzuhannyal, bele is telt pár percbe, mire a Milan újra összeszedte magát, de akkor aztán alaposan felpörgette a játékot. Egymás után lőhették a szögleteket a vendégek, és a 19. percre siker koronázta az erőfeszítéseiket. Jobbról érkezett a szöglet, Rami emelkedett a legmagasabbra, és 9 méterről a földre fejelte a labdát, ezért Leali nem védhette a bal sarokra tartó fejest. 1–1

http://www.dailymotion.com/video/x26svpt_rami-goal-cesena-1-1-milan-serie-a-italy-28-09-14_sport

A gól megnyugtatta a Milant, és tovább növelte a nyomást a hazaiakra. A Cesena csak védekezett, úgy tűnt, tartani akarja a döntetlent. Ez végül sikerült is az első félidőben, mert nem született újabb gól.

A második félidőben egy bátrabb Cesenát láthattunk. Egyre többször jelentek meg a fekete-fehérek a Milan kapuja előtt, és teljesen eltűnt a vendégek fölénye. Ez annyira nem tett jót a meccsnek, mert inkább a középpályán gyilkolták egymást a csapatok, helyzetből alig-alig láthattunk valamit.

A cesenai aktivitásnak aztán Zapata itta meg a levét, mert a 73. percben lerántotta a kiguró Defrelt, ezért a Milan védője mehetett zuhanyozni. A tíz emberre fogyatkozott Milan nehéz helyzetbe került, és már nem is volt ereje újítani. A Cesena óvatos volt, de azért nem mondott le a támadás lehetőségéről. Végül maradt a döntetlen, amely a Cesenának jó eredmény, de a Milan egyáltalán nem lehet vele elégedett. 1–1

Képek a meccsről:

23 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Végre a védelem a helyén volt, sajnos csak eddig. Mondjuk nem vagyok biztos a kiállítás jogosságában, de ezzel kellene a legkevesebbet foglalkozni azt hiszem.
  Pippo rettenetesen sokat várt a cserékkel. Poli nagyon jó volt, de 60. perc környékén már menni alig bírt. Talán ő maga is jobban beoszthatta volna az erejét!?
  Bonaventura nem értem hogy játszhatta végig ezt a meccset. El92-t már a félidőben bedobtam volna, mivel Jack sárgát is kapott. Majd második elején volt olyan műesése, hogy sanszos volt a Piros. Ménez egyre fáradtabb, de úgy tűnik őt csak akkor hozzuk le, ha úgy kell felmenni érte és lelőni mint egy végkimerülésben szenvedő lovat.
  Abbiatit nagyon sajnálom… Ez van ha tehetséges fiatal kapust elkergetjük, majd jöhetnek a “rutinosak”.
  Ganz szerette volna egyszerre apályán látni Torrest és Pazzo-t. Lehet nem mond hülyeséget.
  -4 pont nevetséges ellenfelek ellen. A játék nem rossz, de érezhető az edzői rutintalanság. Remélem ettől függetlenül Bonera messze elkerüli a kezdőt!

 2. A 2. félidő támadójátéka teljesen kilátástalan volt, de az első sem volt sokkal jobb. Megint brutál szar gólt kaptunk, ami ráadásul les volt. Nekünk meg nem adtak meg egy szabályos gólt! Ettől függetlenül legalább 3 góllal kellett volna verni őket, mert a látottak alapján ez a Cesena az olasz bajnokság egyik leggyengébb csapata!

  • Ellenféltől kapott labda volt, az nem számít lesnek. Ha jól tudom a kapusról kipattanó labda is annak számít, de lehet ,hogy hülyeséget mondok.
   Nem tudom, hogy te melyik meccset nézted, de szerintem ez a Cesena egyáltalán nem gyenge. Végig jól tartották a lépést velünk. Az is igaz, hogy mi is nagyon szarok voltunk.
   A támadás tényleg nagyon gyenge volt. Ennek szerintem két oka lehet. Vagy azért volt mert Honda és Menez fordított poszton játszott( Hondának kéne bemenni középre és Meneznek szélre) vagy pedig az , hogy ott van előttük Torres. Érdekes, hogy amikor nem volt előttük csatár hanem Menez volt előre tolva remekeltek.
   Menez, Torres és Bonaventura is fölösleges cselekbe bonyolódott. A védelemmel nem volt baj ( szerintem Zapata volt a csapat legjobbja a kiállításáig) Abate is küzdött és Rami is jó volt. Abbiati góljára nincs mentség ezt 10-ből 11 kapus megfogja. Kissé elaludta.
   Felhívnám a figyelmet Lealire aki a Cesena kapusa fiatal és tehetsége. Jöhetne 2. számú kapusnak.

 3. “Jól kezdte a Milan az olasz bajnokságot, három fordulón át nem talált legyőzőre…” Csak szólnék az NSO-nak, hogy a harmadik fordulóban a Juve személyében legyőzőre talált a Milan.

  Ma a Milan legveszélyesebb emberei – támadásban és védekezésben is – a védők voltak. Elöl Rami gólt szerzett, Abate pedig küldte a beadásokat. Hátul De Scigliónak volt néhány remek labdaeladása, Zapata pedig helyzetbe hozta Bonerát a következő meccsre. Abbiati meg… A gólon kívül volt pár olyan szituáció, aminél nem rajta múlott, hogy gól lesz-e (pl. Brienza ballábas lövése)
  A védekezés egyébként jobbnak tűnt, mint korábban (igazán a kiállítás után sem volt veszélyes a Cesena), de rejtély, hogy hová lett Zapata magabiztossága, amit a világbajnokságon látni lehetett tőle. De Sciglio a szokásos gyenge teljesítményt nyújtotta. Volt egy szép lövése meg két jó centerezése, de csak a vak meg Inzaghi nem látja az egyértelműt: nem jó balhátvéd. Ha Armero annyira gyenge, akkor minek álljuk a bérét? Annyira nem állunk jól, hogy ennyit fizessünk valakinek, aki tényleg nem csinál semmit. Bár, ha Mexésből indulok ki…

  A középpályán de Jong egészen jól mozgatta a csapatot, és igyekezett szűrni, de nem véletlenül van Mourinho 4-2-3-1-es rendszerében a “verőember” Matic mellett egy “agy” is, Fabregas… A hollandnak nem ez lenne az elsődleges feladata. Poli ugyanakkor erre – csapatmozgatás – szintén nem alkalmas. Hogy a támadásokhoz mennyit tett hozzá az olasz, ahhoz csak annyit, hogy a félpályán túl összesen 6 előrepassza volt… Kíváncsi lennék majd a holland duóra a védők előtt, talán van Ginkellel kreatívabbak leszünk, és legalább kommunikációs gondok nem lennének. Essien meglepően jól teljesített, igyekezett, feltűnt a pálya több pontján is. Azért tegyük hozzá, elég nagy luxus egy 5 milliót kereső olyan játékos a keretben, aki 20-25 percre van kalibrálva.

  A támadóknál Bonaventura sem váltotta meg a világot; 1-nél azért többször is lehetne kapura lőni… Menez hajt, sokat vállal, de sokszor csak örökölni lehet tőle a labdát. Nem sokban különbözött a játéka Taarabtétól. Erről le kellene őt szoktatni. Ha a Barcánál Neymart sikerült…
  Honda legalább adott egy gólpasszt, Torres meg majdnem olyan jól játszott, mint Pazzini.

  Inzaghi ismételten képtelen volt belenyúlni a meccsbe. Bizonyos szempontból még szerencséje is volt, hogy maradt cserelehetősége, amikor Zapatát kiállították, mert be tudta hozni Alexet. De mintha a cserékkel arra várt volna, hogy legyen mire reagálni, azaz, hogy az ellenfél tegye meg a lépést, amire ő majd válaszol… Nyilván lesz olyan reakció is, hogy más lehetett volna a végeredmény, ha nincs Zapata kiállítása. De a második félidőben a világon semmit nem tettünk azért, hogy az 1-ből 3 pont legyen. Nem a Juve elleni nagysemmi a probléma, hanem a legutóbbi két meccsünk. Mi nem rangadókon fogjuk szerezni a pontjaink zömét, hanem a kicsik elleni meccseken. De ha Empoli meg Cesena elleni mérkőzéseken sem vagyunk képesek sok pontot szerezni, akkor bajok lesznek.
  Inzaghi talán kezd rádöbbenni, hogy nemcsak buzdítani, motiválni kell a játékosokat, hanem valamiféle taktikával is elő kellene állni. Megszervezni a védekezést (ezt sosem lehet befejezni), és felkészíteni a támadókat arra, mi van akkor, ha nem kontrából kell támadást vezetni… Az már fejlődés, hogy bizonyos játékosokat ki mer hagyni a csapatból, ha nem jól teljesítenek (Bonera, El Shaarawy, Muntari). De jó lenne, ha Inzaghi megnézné, személy szerint neki van-e felelőssége ezekben az eredményekben. Mert a játékosok cserélgetésének van egy olyan olvasata, hogy ő mint edző mindent jól talált ki, csak bizonyos játékosok nem azt nyújtották, amit kért tőlük…

  Ha a Chievót sem veri meg a Milan, akkor meginoghat a pad Inzaghi alatt.

 4. Az egyenlítő gól után kapcsolódtam be a közvetítésbe. A látottak alapján egy dologban mindenképpen egyetértek az előttem szólókkal: Pippo eltolta.. A 2. félidőben egyáltalán nem volt középpályánk, sem támadásban, sem védekezésben. Menezt pihentetni kell! Ha Torres nem kerül helyzetbe, akkor meg lehet, hogy többet érünk el azzal, ha mellé hozunk be csatárt, és nem helyette. A legszomororúbb viszont az, hogy a híres motiváltságunknak a nyomát sem láttam.
  A csapat legjobbjai szerintem Rami (főleg a gólja miatt), és Abate voltak. Talán az utóbbi volt az egyetlen, aki tényleg végig hajtotta a meccset.
  Zapata szerintem tanári volt, a kiállításig. Ott nagyot hibázott, de kellett azért a csatár rutinja is – ami az esést illeti. Bonaventura nem labdazsonglőr, de volt pár jó beadása. Talán ha nem DS lett volna a társa, a baloldalunk is veszélyesebb lett volna.
  SES hiányzott, meg az ötlet,hogy mit is akarunk játszatni.., meg hogy mit kezdjünk kb egy tucat szöglettel..

  • Tökéletesen egyetértek!

   Minden szóval… nincs elképzelés.. Menez háromszor végigfutja a 16-os környékét de egy mozdulatot sem látok a társaktól, ami begyakorolt figurára utalna, hogy mit is akarnánk csinálni…

   A középpályásaink alig várják, hogy megszabaduljanak a labdától (felelősségtől)! Igen.. de Jong is! nem indulnak fel a labdával, nem kérik vissza, ha sikerült fel vagy, le passzolni.

   Nézzünk meg egy nyugdíjas Xavi-t! nem csinál semmi extrát, csak kettőt lép jobbra vagy balra és mer segíteni a társaknak. Mi eljuttatjuk a csatárokig a labdát és onnan se előre, se hátra.

   Sokan írjuk a lelkesedést… persze.. felváltja a fáradtság!
   Menez végig cselezi az összes meccset. már ez előző meccsen is megírtam, hogy nem tenném a kezdőbe! Egy fáradt csapat ellen okkl többre mennénk vele is! Nem beszélve a “padozókról”, akiknek meg a hite megy el lassan.
   Niang, Armero, El92… lassan elhiszik, hogy nem fontosak! Hogy nem elég jók!
   Ezután meg nem is lesznek jók!

   Vicc, hogy a józan paraszti ész is ezt diktálja, közben végzett profi edzők nem veszik ezt észre.
   4-3-3-ban több terület marad az “egyéniségeknek”, így a tanácstalanság kevésbé kézzel fogható.
   Egyébként minden 4-2-3-1-ben játszó csapatnál így van ez.
   Az 1 csatár megjátszhatatlan. Amikor meg lekerül a szélsőkhöz a labda, szinte vége is a támadásnak.

   Végezetül, ha ennyire nincs elképzelés.. egy dolgot kérnék Pipo helyében… Lőjjünk! Menez, Honda, Bonaventura és akár De jong. Elég lenne 3-4x kapura lőni és egyből futna kifele a védelem, ezzel nyílna a terület.

 5. 5 forduló után már 7 pont a különbség az első helyezett és köztünk!!! Ha nagyon gyorsan nem lesz valami csoda akkor a múlt szezon nyolcadik helye még álom eredmény is lehet!!!
  Szerintem aki látta a mérkőzést az velem együtt bosszankodott, mert a játékunkba semmi örömszerző nem volt! Az egyenlítő gólt találtuk és ennyi. Ilyen játékkal nem is érdemeltük volna meg a három pontot! Az én véleményem az, hogy sikerült kikapni egy igazán gyenge csapattól, mert ez a döntetlen számomra egy óriási vereség! A Juve ellen mindenki azt mondta, hogy persze ez mégis csak a Juve, de most mit mondjak ez mégis csak a Cesena?? Nem szeretem az olyan csapatokat akik fejbe halvány gyengék, és most olyanok voltunk. Kétségbeesés és tanácstalanság jellemezte a játékunkat amibe aztán a fizikai erőnk is elégett! Most látszott, hogy az autónk megvan csak nincs benne motor. Nincs egy olyan kreatív játékosunk aki alakítaná a játékunkat és ütemet adna annak.

 6. Batrabban es gyorsabban kene Pipponak cserelnie. Megmerem kockaztani h akar El92t is be lehetett volna tenni Poli helyere vegtere is eredetileg irsnyito lenne es agya is lenne hozza. De Essien es Pazzo annyira semmi cserek voltak. A kozeppalyara semmi plus kreativitas nem kerult, elol pedig statikusabba is valtunk. Ez a jovore nezve nem tul biztato. Ugy nez ki mintha nem lennenek elore kigondolt alternativak ilyen szitukra. Es most meg csak a Cesena volt az ellenfel… Remenykedjunk h kilabalunk ebbol forza

  A sinter viszont megkapta a magaet annyi jo volt a mai napba xd

 7. reális cél a Bl indulás?
  Empoli és Cesena X után? 🙂
  Hát… legyen íyg…
  Sajna, ezek a mérkőzések annyira gyenge ellenfelek ellen voltak, hogy ha ezeket nem húztuk be…
  Pedig a sorsolásunk csúcs. Első 2 furdoló után a realitás a 7. forduló után a 18 pont lett volna, ami a minimum 3. hely és vélhetően lépéselőnyt jelentette volna a Fior elleni mérkőzésre.
  Így, nagyon nagy gáz van. Csak azért nem érzékeljük, mert valami érhetetlen vagy tipimixbetegség miatt, a közvetlen riválisaink (ha ugyan ez nem nagyképűség már) is botladoznak. Inter, Napoli, Fior…De sajna az Udinese is hajt a 3. helyre és ők már lépéselőnyben vannak velünk szemben.
  Nem tudom hogyan, de fel kell rázni a társaságot, amíg még nem túl késő.
  /Ezért egyelőre, kár volt See-vel összebalhézni. Ő gyengébb keretből többet hozott ki. Persze, még csak 5 forduló ment le…/

 8. Szerintem hulla fáradt volt a csapat végig, fejben is meg fizikálisan is. Az meg hogy átálltuk 4-2-3-1-re megástuk a saját sírunkat… bár talán a védelem így jobban működött, de ez betudható Bonera hiányának is, az viszont biztos, hogy a támadójátékunkat megölte… de azért még ne temessük magunkat, mert ennél már láttunk nagyobb betliket is mostanában… és még annyi hogy hátrányban bezzeg tudtunk támadni, miután viszont meglett az X megint csak sétálgattak páran… (Torres végig)

 9. Az a vicc az egészben hogy még így is két ilyen kínos X után is van elég komoly esélyünk a harmadik helyre.
  Nagyon de nagyon gyenge lett idényre a Seria A.
  A Napoli,Fiorentina sehol sincs pocsék formában vannak mind ketten.
  Az Inter rettentően hullámzik egy meccset nyer egyet veszít gyönyörű játékkal győz nézhetetlen játékkal kikap és nincs átmenet.
  Akik meg előttünk vannak a Sampdoria és Udinese le fognak morzsolódni ez csak pillanatnyi fellángolás náluk ráadásul a Sampdoria még idén nem játszót komoly csapat ellen.

 10. Imádom ezeket a hozzászólásokat, két hete még mindenki csókolgatta a csapatot most meg minden szar
  két hónap alatt nem lehet csodát várni, szerintem a előző két évhez képest kimondottan jobb a csapat
  előre egyértelmű a változás megpróbáljuk gyorsan végig vinni a támadásokat, tegnap az első félidőben minden megindulásunk gól veszélyt rejtett, sajnos a kapott gól megint a szokásos kamu volt
  a másodikban kicsit visszafogottabb volt a csapat és ezért Pippo tényleg cserélhetne hamarabb, de majd bele jön
  Abbiatinak nem volt védeni valója tehát hátra sem néztünk annyira rosszul ki
  nagy kérdés a cesena első félidőben nyújtott rugdosódása után miként lehet, hogy nálunk volt kiállítás (jogos)
  szerintem nem néz rosszul ki a dolog és két év óta most ülök le minden meccshez úgy, hogy jó nézni a játékot
  tavaly. hogy örültünk volna az ilyen kezdésnek

  • Én egyetértek veled! Nem mondom,h a legjobb rendszerben játszunk, de jobban, mint eddig. Középpálya elég kevés így, de ez érthető talán.
   Ahogy te is írtad, bízom benne, hogy Pippo kis rutinnal már meri forgatni ezt a csapatot, keretet. Nem hinném a nyári meccsek tükrében, hogy Niang ne kezdhetne akár 1-1 meccsen. Ha gólokban nem is mutatkozik meg, az tuti,hogy széthajtja az ellenfél védelmét, amiből egy friss Ménez simán hülyét csinálna.
   Armero perceket sem kap, pedig most én simán a kezdőbe vártam.
   Ezek egyértelműen edzői hibák, amiket ki lehet küszöbölni viszonylag könnyedén.

 11. Azon túl, hogy megint egy hihetetlen gólt kaptunk, a meccs meglehetett volna. Persze, ha az a volna ott nem lett volna. Ilyenkor hiányzik a “sztár” (Ibra?, Balo?), a karizmatikus játékos, aki egyet villan és hozzuk a nyögvenyelőst. Sajnos nálunk az erre esélyes emberek (-et eladtuk, vagy) mintha belefáradtak volna a heti 3 meccsbe (pl.: Menez). Itt jön elő nálam Inzaghi elsőként, bár hozzá kell tennem nem vagyok az “edzőemlegetős” típus és nem is akarom ezt tenni, de a hozzá nem értésem mellett úgy vélem a jó és bő a támadószekciónk, ezért 20-30 percekkel korábban cserélhetőek lettek volna a kulcs emberek…Inzaghi gondolom azzal érvel, hogy… igen, ha a védelmünk nem hozza az elmúlt három meccsen kényszerhelyzetbe az ellent. Persze jogos a kérdés, hogy ha nem bízunk pl. Niang-ban, hogy lendületet hoz, akkor minek tartottuk meg? (Ugyanezt a kérdést tette fel Lansky a hozzászólásában Armero-ra vonatkozólag.) Másik pont, hogy tegnap szerintem is későn, sőt rosszul is cserélt (a tv elől persze könnyű, főleg utólag) Pippo. Hondát nem hoztam volna le, mert Menezen kívül az egyetlen volt, aki képes vmit húzni elől segítség nélkül önállóan, és bár Essien “friss” volt tegnap, nem tudta húzni a csapatot, szerintem egyértelmű volt, hogy ők sem hitték el a kiállítás után, hogy a végén még lesz sanszunk. Kis átalakítással ELSh talán jobb lett volna erre a célra, hiszen elvileg mi támadni akartunk akkor.
  Egy szó, mint száz Pippo is benne van a tegnapi meccsben, de én nem bírálnám keményen, mert az irányt továbbra is jónak tartom, most lesz egy hete pihentetni és rendezni a sorokat. Edzői pad billegést pedig inkább ne is emlegessünk, mert minden kellhet ennek a csapatnak, csak egy újabb hercehurca nem….amúgy is akkor lassan megtelik a nézőtér alkalmazásban lévő, de nem dolgozó edzőkkel…igaz Maldini talán a védelmet rendbe tenné?!
  Tavalyhoz képest 3 ponttal jobbak vagyunk és sztem nekünk bármilyen fájó is nem 2007-hez, hanem 2013/14hez képest kell fejlődnünk. A cél pedig ennek mérten egyértelműen a BL hely elérése, amihez még minden esélyünk megvan és meg is lesz várhatóan húsvétig, ahogy tavaly is megvolt a végéig, pedig hát…..

 12. Balo mint sztár? Na ne röhögtessmár szifu. Kalap szar és fostalaicska között van, méghogy sztár. Hagyjuk már ezt a majomparádé balot. Mennyit lehet még visszasírni őt? Áldom a napot, amikor eltakarodott. Ő nem játékos, hanem 1 kupac szarképződmény.

  • Nem akarok sokat írni, mert nem ide való a hozzászólásom és megszidnak, de ide tudok válaszolni:
   Nos ezen lehet vitázni, mi nem fogunk. 🙂 Nálam idézőjelben (!) sztár (főleg, ha egy-két magyar labdarúgó is annak van mondva, nem beszélve sok egyéb terület “díváiról”, vagy épp Paris Hiltonról). Azon hogy klasszis-e, vagy kiváló labdarúgó-e, esetleg aranylabda várományos-e, arról pedig ne beszéljünk.
   Az jó kérdés, hogy segített-e rajtunk, ill. most tudna-e segíteni. Ez akkor derülne ki, ha Pippo keze alatt is játszana és mondjuk Inzaghi meg tudná oldani okosan a padozását akkor, mikor nem rá van szükség (mert sztem ez lenne a kulcs).
   Nem sírom vissza, de bizonyos esetekben (ahogy erre példa is volt) jól jött egy-egy megmozdulása, távoli lövése, szabadrúgása. Van egy karizmája, mindenképpen lekötött minimum egy védőt folyamatosan, de inkább kettőt. Más esetekben pedig nem szabadott volna pályára küldeni se. Szerintem pl. az idei Juve elleni meccsen, hiába voltak jobbak ők végig, végül is kellett egy Tevez, aki nálunk nem volt. Erre gondoltam a véleményemben, de nem pont Balot sírom vissza, csak egy karizmatikus játékost (Torres-t egyenlőre nem érzem annak), aki a különbség akkor is, ha már más nem segít.

 13. lehet sokat elemezni, hogy milyen felállás vagy taktika kéne..lehet az edzőket elővenni, hogy mikor mit csinálnak rosszul..de aki sok éve figyeli és szereti a milánt annak látni kell, hogy nincs csapat mert nincsenek olyan játékosok akik az élmezőnybe tartoznának mint a mostani nagy kluboknál..jó pár éve nincs kétszer ugyanaz a kezdő csapat..mindig egy összetákolt keret lép pályára..ha van is magas szintvonalú játékos az két meccs és lesérül..annyi mint a Milánnál sérült játékos a világon nincs..addig ameddig saját tehetségek fiatalok akik mellett sztárok játszanak nem lesznek addig lehet elemezni csak semmire nem megyünk vele.. (lásd szidtuk allegrit..meg lehet nézni a juvét(mellesleg én sem tartom nagy edzőnek csak van 15 játékos aki elit focit játszik) nálunk 20 új igazi tehetségre van szükség és fiatalokra..