Elképzelhető, hogy jövő nyáron ingyen érkezik a Liverpool 20 esztendős szélsője, Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre, ismertebb nevén Suso.

A Milan a nyári átigazolási időszakban már megpróbálkozott Suso megszerzésével, ám a Liverpool nem volt hajlandó megválni a fiatal játékostól.

A hírek szerint a Milan nem mondott le Susóról. A rossoneri szeretné 2015 nyarán ingyen szerződtetni a spanyol játékost, akinek a szerződése az idény végén lejár. A Tuttosport szerint a 20 éves játékos nem kívánja meghosszabbítani a szerződését a Liverpoolnál. A torinói újság szerint a Milan korábban azt szerette volna, ha a “Vörösök” bevonják Susót a Mario Balotelli-üzletbe, ám a Liverpool nemleges választ adott.

A MilanChannel az átigazolási időszak utolsó napjaiban arról számolt be, miszerint Adriano Galliani már januárban megpróbálja leigazolni a támadó-szekció bal- és jobboldalán is bevethető Susót.

Suso az előző idényben a spanyol Almeriában szerepelt kölcsönben és 35 mérkőzésen 3 gólt illetve 9 gólpasszt jegyzett.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Raboitnál az Arsenal, Chelsea duo lesz a befutó és nem mi még ingyen sem, fizuban is többet ajánlanak.

 1. A cikk utolsó előtti mondata értelmezhetetlen annak a kijelentésnek a fényében, amit Gallianitól hallhattunk a mercato értékelésénél az ingyenes igazolásokkal kapcsolatban: “Nem szeretnék vitát generálni, de nem értem, hogy miért kellene kifizetni Diego Lopezért 10 milliót, ha ingyen is jöhet.”

  Ha tehát Suso 2015 nyarán ingyen jöhetne, miért is adna pénzt érte a Milan fél évvel korábban? (A Liverpool vélhetően nem lesz olyan hülye, hogy télen kölcsönadja a srácot.)

  • ha jól tudom (elnézést kérek ha tévedek..) a szerződés lejárta előtt fél évvel már meglehet egyezni a játékossal. szoval az én tudomásom szerint ha télen megállapodunk vele, akkor nyáron ingyen érkezhet.

  • Majdnem egyetértek :). Te is tisztában vagy Galliani munkásságával és részben már a megoldást is leírtad. Biztos, hogy januárban Galliani megpróbálja fél évre kölcsönvenni a srácot, szerintem ez a terv. Persze abban igazad van, hogy nem lesz olyan hülye a Pool, hogy belemenjen.

 2. Miért kell ezeknek a spanyoloknak, meg portugáloknak folyton idióta beceneveket kitalálni, vagy lerövidíteni a nevét. Mi a jó életért nem lehet ezt a hosszú nevet kiírni a mezre? Mekkora poén lenne! Jöjjön már egy portugál, aki felvállalja. A fenébe is…

  • Na pont ez az. Lehet, hogy nagyon fiatal és tehetséges, de jelenleg egyáltalán nincs hiány nekünk ezen a poszton.
   Miért nem fiatal és tehetséges középpályást vagy védőt keresnek?

   • Tok mindegy, ez ingyen lesz igy el lehet adni majd valakit a tobbiek kozul. Igy vesznek ki penzt folyamatosan a csapatbol anelkul, hogy akarmennyit is raknanak bele.

    Nekik ez mar nem szenvedely hanem csak egy uzlet. :-/

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet