Fernando Torrest hivatalosan is bemutatták

7

Kedd este egy sajtótájékoztató keretein belül hivatalosan is bemutatták Fernando Torrest a klub új székházában, a Casa Milanban.

ADRIANO GALLIANI: “Jó estét kívánok, üdvözlöm önöket Fernando Torres bemutatásán. Ő az, aki klubszinten és nemzetközi szinten is mindent megnyert. Nagyon örülök, hogy sikerült szerződtetnünk”.

“A legnehezebb feladat Van Ginkel szerződtetése volt. Elutasította az ajánlatunkat, de aztán mégis csatlakozott hozzánk. Meglátásom szerint ő egy nagy tehetség. Tagja volt a Chelsea kezdőjének, de megsérült. Biztosak voltunk abban, hogy létrejön a Biabiany-Zaccardo csere, de amikor meghiúsult az üzlet, Bonaventura volt az új kiszemelt. Az átigazolási időszakban 11 játékos érkezett és 14-en távoztak”.

 FERNANDO TORRES: “Az első napjaimat Milanellóban töltöttem, találkoztam a játékosokkal és a stáb tagjaival. A San Siróban tekintettem meg a Lazio elleni mérkőzést. Ez egy nagy kihívás számomra és megtisztelő, hogy itt lehetek. A kilences mezszám? Tisztában vagyok azzal, hogy korábban kik viselték ezt a mezszámot. Remélem, hogy hasonló sikereket fogok elérni, mint az elődjeim”.

“Inzaghi? Ő a legjobbat tudja kihozni belőlem. Tudjuk, hogy játékosként mire volt képes és be kell bizonyítania, hogy hasonló elszántsággal mire képes edzőként. Ő egy kiváló csatár volt és sokat tanulhatok tőle. A Serie A? Én mindig is figyelemmel követtem az olasz bajnokságot. Nem hiszem, hogy gondot fog jelenteni az alkalmazkodás az olasz focihoz. A lehető leghamarabb szeretném felvenni a Serie A ritmusát. Mourinho? Szeretnék neki köszönetet mondani. Nagyon jó volt a kapcsolatom Joséval. Amikor aláírtam a Milanhoz, a legjobbakat kívánta nekem. Sokat tanultam tőle és talán lesz lehetőségem a jövőben ismét együtt dolgozni vele”.

“Az erőnléti állapotomról? Sok vizsgálaton vettem részt, miután megérkeztem a Milanhoz. Jól érzem magam és mentálisan erős vagyok. Pályafutásom alatt három különböző csapatban is játszottam. A Chelsea-ben több trófeát nyertem, de sokkal több gólt lőttem a másik két klubomban. Most egy új kaland kezdődik számomra. Már alig várom”.

“Köszönök mindent a Liverpoolnak és a Chelsea-nek, de úgy éreztem, hogy eljött a megfelelő idő a váltáshoz. Új kihívásra volt szükségem. Remélem, hogy sikeres éveket tölthetek a Milanban. Nagyon boldog vagyok” – fejezte be.

Torres a 9-es mezszámot választotta és minden bizonnyal a Parma elleni mérkőzésen fog debütálni.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Örülök neki nagyon! Ha ilyen pörgős kontrafocit játszunk majd mint a Lazio ellen, akkor nagyon menni fog neki!
  Én sokat várok tőle!

 2. Mentálisan össze sem hasonlítható Torres Balotellivel.
  Ha csak ezt nézem, már megérte ez a “csere” !
  Elgondolkodtam , hogy a Balóért kapott 20 milla nem is olyan kevés ahhoz képest, amit nyújtott az utóbbi időkben.

  • Abszolut egyetertek.
   Balotelliert annyit adtak amennyit er. Ha belegondolunk, hogy mennyire el tudja rontani egy rendes csapat moraljat, akkor meg 20 milliot sem er.
   Majd elvalik, ha Torres azt hozza majd a csapatba ami kell, vagy nulla lesz es juniusban elmegy. Remeljuk, hogy jo lesz 🙂

 3. Egy nagyon jó játékos! Kérdés, hogy csak volt, vagy még mindig tud kiemelkedő szinten teljesíteni nálunk!? A taktikába kell, mint egy falat kenyér. Mert eddig nem sok elképzelés volt a támadó focinkban!

 4. Én mindig is szerettem ezt a gyereket!
  Ha itt is úgy tud játszani mint máshol akkor szerintem nem lesz gond.
  Mostanság nem a legerősebb bajnokság az olasz.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet