2022. szeptember 25., vasárnap

Az Eibar egy évre kölcsönvette Didac Vilát

-

A spanyol bajnokságban szereplő Eibar hivatalosan is bejelentette, egy évre kölcsönvette a Milan balhátvédjét, Didac Vilát.

A 25 éves balhátvéd 2011 januárjában mintegy 4 millió euróért szerződött a Milanhoz az Espanyoltól, de nagyon kevés játéklehetőséget kapott, mivel mindössze 1 mérkőzésen lépett pályára. Didac az utóbbi években az Espanyolban és a Real Betisben is megfordult kölcsönben.

Didac Vila nemrég átesett az orvosi vizsgálatokon a spanyol élvonalba frissen feljutó Eibarnál és hamarosan aláírja szerződését. A játékost holnap mutatják be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagyszerű üzlet! Didac Vila 1 évig kölcsönben szerepel, 2015. június 30-án meg lejár a szerződése, így ingyen távozhat…

    Lehet itt dicsérni Gallianit, amiért 5-10 millióval kevesebbért szerez meg játékosokat, de ha megnézzük, hogy mennyit bukunk azzal, hogy bizonyos játékosok esetén megvártuk-megvárjuk, míg lejár a szerződésük, akkor foghatjuk a fejünket. (Ezen a tényen az sem módosít érdemben, hogy pl. a kölcsönadott játékosok fizetését vélhetően a kölcsönvevő klub állja.)
    Emanuelsonért legalább 4 milliót lehetett volna kapni, Didacért legalább 1-1.5-et. Robinhót kölcsönadtuk, az ő szerződése jövőre jár le… Traoré ingyen távozott (kb. 1 milliót azért kaphattunk volna érte, bármennyire is nulla volt), Petagna kölcsönbe ment, de neki is nyáron jár majd le a szerződése, Vergarával és Birsával ugyanez a helyzet. A 16 kölcsönadott játékosunkból 14-nek(!!!) 2015. június 30-án jár le a szerződése a Milannal… És ez csak a 2014-es mercato!
    A most nyáron kölcsönadottak közül egyébként 5-en folytatják valamelyik bajnokság élvonalában: Matri, Birsa, Robinho, Didac és Nocerino. A többiek vagy a másod- vagy a harmadosztályban fognak focizni. A neveltjeink vagy korábbi kiszemeltjeink többsége tehát arra sem elég jó, hogy egy élvonalbeli csapat figyelmét felkeltse…

    Kiváló üzletpolitika, utánpótlásképzés és játékosmegfigyelés. Valószínűleg ezért tart itt a Milan.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS