A hírek szerint az olasz labdarúgó másodosztályban (Serie-B) szereplő Spezia szeretné kölcsönvenni a Milan balhátvédjét, Michelangelo Albertazzit.

A 23 éves játékos játékjogát az előző idényben a Milan és a Hellas Verona közösen birtokolta, ám a nyáron a rossoneri 500 ezer euró fejében visszavásárolta a játékjogának másik 50 százalékát.

Albertazzi az előszezonban több felkészülési mérkőzésen is lehetőséget kapott, de a jövője továbbra is kérdéses. A legfrissebb hírek szerint a Spezia egy éves kölcsönszerződést szeretne kötni a védelem közepén is bevethető játékossal.

A Tuttosport szerint a Serie-B-ben szereplő Spezia már fel is vette a kapcsolatot a Milan képviselőivel.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Persze és maradjon 1 balhátvédünk… aki inkább középpályás (Armero)
  Szerintem semi baj nem volt Albertazzi teljesítményével, mindenképpen itt kellene tartani.

  Inkább menjen Zaccardo, Mexes, Bonera

  • Amit a felkészülési meccseken mutatott, az alapján számomra elég gyenge játékos (egyelőre, de még fejlődhet). De igazad van abban, hogy Bonerát és Zaccardot hamarabb küldeném el. Viszont ők nemigen kellenek senkinek sem.

 2. Ennyi erővel maradhatott volna a Hellas-ban is, és legalább erősebb csapatban edződhetne tovább, nem a B-ben.

 3. Amit a felkészülési meccseken alakított, az alapján nagyjából a Speziába való. A világon semmi értelme nem volt a leigazolásának. Középen – egy kivételével – mindenkinek ki kellene esnie, hogy pályára lépjen, bal oldalon pedig egyedül akkor juthat szerephez, ha sem Armero, sem De Sciglio nem lenne bevethető. Nagy mázli, hogy a Spezia el akarja vinni…

 4. Pedig tavaly, tavaly előtt még mindig oda volt meg vissza érte hogy Ő mekkora tehetség meg hogy mikor jön már vissza meg ilyenek most meg a halál faszára küldené majdnem mindenki….

  • Egyetértek. Amúgy szerintem semmi gond nem volt a játékával. Védekezés részével pláne nem! Talán egy hibájára emlékszem ami Valencia meccsen volt.
   Mindenképp itt kell tartani! Egyetlen bevethető ballábas hátvéd a keretben.

  • sajnos bármilyen tehetség könnyen elvész, ha nem megfelelő környezetbe kerül. de miért kellett visszahozni a Veronától? ott legalább a SerieA-ban játszhatott?! így kell tönkre tenni egy fiatal játékos pályafutását! így vesznek el a tehetségek….

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet