Hivatalos: Constant elfogadta a Trabzonspor ajánlatát, így Törökországba igazol a Milanból.

Az ügy előzményeit itt olvashatod el.

Kevin Constant 2012. május 20-án került a Milanhoz. Eleinte még csak kölcsönbe érkezett, majd a a Milan kivásárolta őt. Constant kb 6 millió euróba került a klubnak. A transfermarkt.de a baloldali védő/középpályás értékét 4,5 millióra becsüli, a törökök azonban csak 2,5 millió eurót fizetnek a Milannak érte.

A milannews.it értesülése szerint Constant helyére a Milan az udinei Armerót hozza el. A kolumbiai játékos is 27 éves, de az ő értékét 7 millió euróra becsülik.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Bocsánat, most látom, hogy hivatalos lett. Akkor ide is…

  Constant helyett Armero minőségi cserét jelentene, ugyanakkor a pezsgőbontás előtt néhány megjegyzés.

  A Milan vagy egyszerűen csak pótolni szeretné Constant-t, vagy másról van szó… A kolumbiait nyilván nem a padra vennénk (a Constant-De Sciglio párharc inkább az olasz javára dőlt el), ezzel pedig MDS helyzete változhat. A legjobb esetben az történne, hogy a bal oldalon semmi különöset (SŐT!) nem mutató Mattia megy a jobb oldalra, ahová való, Abate meg megy a padra (ahová való).
  Sajnos van egy rosszabb forgatókönyv is, és ezt sem lehet figyelmen kívül hagyni. Pár napja, de korábban is lehetett hallani Ancelotti tervéről, hogy De Scigliót szeretné megszerezni (a hülyéje nem a jobbhátvéd posztra szánja?!?!). Eddig nem nagyon volt hír arról, hogy Constant iránt komolyan érdeklődik volna valaki, most viszont – hozzánk képest – eléggé gyorsan összejött a transzfer a törökökkel… Magyarul az is lehet, hogy Armero nem Constant, hanem a Realhoz távozó De Sciglio helyére érkezik. És az már nem biztos, hogy sokaknak tetszene.

  • De akkor jobb hatvedre lenne szuksegunk.Vagy az Abate-Bonera-Zaccardo trio megoldja majd??Meg viccnek is rossz,de sajna ismerve minket…

 2. Emlékszem amikor Constant első 2-3 meccse után mindenki azt kiabálta, hogy megvan az új Cafú, most pedig a fórumozók nagy része örül, hogy (bukóval) elaludtuk. Ha Armero valóban jön, akkor remélhetőleg könnyen feledtetni tudja Kevin barátunkat.

 3. Hát igen. Constantról sok fórumozó osztogatta a videóket, amikor a Juve játékosokat bőrözgette. A cseleivel tele volt a youtube… Az első fél év után is még mindenki a csapatba követelte, edig már akkor sem volt balhátvédnek való a meglehetősen felelőtlen megmozdulásai miatt. Ami szerintem csupán abból adódott, hogy ő nem igazán balhátvéd. Középpályán ezek a cselek, megoldások inkább belefértek volna.

  Armero sajnis szintén egy támadóbb típusú játékosból “készült” védő. Ami megint csak kérdés, hogy mennyire válik majd be. Talán fegyelmezettebb és érettebb is mint Kevin barátunk volt. (Ha persze érkezik).

  Egyébként szerintem már ott buktunk, hogy Urby-t ingyen elengettük. Meggyőződésem, hogy mindkettőnél jobb játékos. Dídac Vila szintén fekete ló, valszeg soha nem akart itt focizni. 3 edző sem szavazna neki bizalmat!? Azért az gyanús.

  Amennyiben az Almero biznisz még nem fix, én tuti tartanék még két alternatívát:

  – Darmian – saját nevelés, válogatott, fiatal, a védelem mindkét oldalán és középen is bevethető. Ha visszahoznánk bátran mehetne a háztól Bonera és Zaccardo is.

  – Gabriel Silva – A tavalyi produkciójával már most többre tartom mint Armero-t.. Szinte lehetetlen volt megállítani, fiatalabb is sokkal és az ára még alacsonyabb is mint a kolumbiaié…

  • Teljesen egyetértek, mindig is mondtam hogy Constant támadóközéppályás és nem balhátvéd. Ha nem ott játszott akkor jó lehetett volna. Sajnálom hogy elment, én nagyon kedveltem (talán csak én). Sok sikert neki.

   Armero nem lenne rossz üzlet, de én még mindig Crisctitóban látom a reményt.

 4. Darmian jobboldali védő, aminek nem sok értelme lenne, mert DS-nél nem jobb. G. Silva nagy húzás lenne, de Ő pénzbe kerülne és nem hiszem, hogy opcióval elengednék. Armero egy jó vétel lenne és végre stabilizálódhatna valamilyen szinte a baloldal.

  • Armero is pénzbe fog kerülni.. max kölcsön + opció.
   Darmian úgy mint DS mindkét oldalon képes játszani.

   egyébként Albertazzi sem lesz rossz, szerintem.

   • Képes, de egyikük sem(!) a baloldalon érzi jól magát, ha Abate lelépne, akkor még rendben lenne, de így felesleges, igazi bal hátvéd kell, nem csak annak használható. Az Armeros részt meg természetesen úgy értettem, ahogy írtad.

    • Egyetértek Darmiant illetően, kényszer balhátvédre semmi szükség nincsen (DS is a baloldalon gyenge, Antonini is borzalom volt, tavaly meg a Genoában jobbhátvédként egész jó). Gabriel Silva lenne a tökéletes választás, fiatal, jó előre játékban és védekezésben is. Viszont ő valószínű több mint tízmillió euróba fájna. Armero hozható kölcsön + opcióval. Azt hiszem, előrelépés lenne baloldalon, szóval jöjjön csak.
     Albertazzi meg középső védőként kezdte, szélsőként az előrejátékban túl gyengének tűnt, bár nem sokszor láttam játszani.

 5. Nem is tudom ki volt aki ezt a vakot ide hozta…
  2.5 millió ajándék érte….Ha ingyen vitték volna akkor is hatalmasat nyerünk…Nevetséges egy focista…

 6. én azért pár játékostól előbb megszabadultam volna, kevin kp-ként érkezett, nem volt azért olyan rossz balhátvéd, de urbyért jobban fáj a szívem.

 7. nem volt ez egy picit tul olcso!

  Erdekes, hogy minden mas csapatnal 5 million felett kezdodnek a jatekosok ha nem 10 de a milannal egy 30 alatti tobbnyire kezdo jatekos 2.5 millioert valt klubbot?

  A jatekosok ertekevel valami nincs rendben a Milannal. 1-2 kivetellel sokat fizetnek es olcsod adjak el oket.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet