2022. október 04., kedd

Csalódott edző, játékosok, szurkolók

-

Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője csalódottan nyilatkozott az Olympiakos elleni mérkőzést követően.

Mint már arról beszámoltunk, a Milan péntek hajnalban 3-0-ra kikapott a görög Olympiakostól a Guinness kupa nyitómérkőzésén.

“A válogatott játékosaink csak három nappal ezelőtt érkeztek meg és csatlakoztak a kerethez, ezért még nem álltak készen a játékra. Másfél nappal a meccs előtt érkeztünk meg az Egyesült Államokba és nem tudtunk jól felkészülni. Tudtuk, hogy az Olympiakos jobb fizikai állapotban van” – mondta Inzaghi a mérkőzést követően.

“Nem az eredményt kell néznünk, hanem értékelni kell a játékosok teljesítményét. Ha a teljes csapat a rendelkezésemre fog állni, akkor egy más Milant fognak látni. Voltak pozitív dolgok a mérkőzésen. Mindenki nagyon lelkes volt, tetszett a csapatszellem. Jelenleg nem vagyunk túl jó formában, de javulni fogunk. Miután megérkeztünk, nagyon fárasztó napunk volt, így az volt a fontos, hogy senki sem sérült meg a mérkőzésen. Reméljük, hogy Saponarával sincs semmi gond. Fontos számunkra, hogy egy ilyen tornán szerepelhetünk, mert nagy csapatokkal játszhatunk és nagyon sok szurkolónk van itt az Egyesült Államokban és Kanadában”.

Ezt követően Michelangelo Albertazzi is megszólalt, aki balhátvédként végigjátszotta a mérkőzést.

“Megpróbáltunk az edző kérése szerint játszani, de az utazás és a késői érkezés sok energiát vett ki belőlünk. Egyszerű gólokat kaptunk illetve volt néhány gólhelyzetünk. Kicsit fáradtak voltunk. Idővel a dolgok javulni fognak. Nem vagyunk boldogok, de elégedettek vagyunk pár dologgal, ami sikerült. Előre kell néznünk és a következő mérkőzésen jobban kell játszanunk”.

A Milan a következő mérkőzését magyar idő szerint vasárnap este 22 órakor játssza a Manchester City ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jobb lenne, ha meg sem szólalnának, mert csak égetik magukat és a csapatot… Egy görög csapatot a 3. csapatunkkal, mezítláb is meg kellene verni (de legalábbis nem zakót kapni tőlük)… Szánalmas amit produkál a csapat… igazolás meg még mindig semmi, csak kukázott játékosok…

 2. Félre ne értsetek nem védeni akarom a csapatot DE, aki már utazott tengeren túlra az tudhatja hogy kell vagy 3-4 nap mire átállsz az időzónára. A srácoknak erre volt másfél napuk,és most hallom a riportert hogy 2,5 órát rostokoltak a gépen ülve vihar miatt amikor New york-ból Toronto ba repültek! És ugye hiányzott pár alap emberünk,új edző,új taktika összeszokatlanság stb! Még egyszer jelezném nem védem őket mert harmatosak voltunk de, azért ezek a tényezők nem segítették a csapatot a meccs megnyeréséhez és a jó játékhoz!
  Forza Milan Sempre!

  • Én utaztam már ne haragudj. 1ó.20 ill. 7ó.15percet repültem Bp Toronto útvonalon, és a 6 óra éltérés ellenére még kint ittam reggelig. Számold ki hány óra ez. Reggel 7 kor indultam pesttől 120km-re. És Torontóba értem 15.15kor. És én nem sportoló vagyok nem vagyok edzésbe stb stb…Hagyjuk már ezt a 3.4 nap kell..a görögögnek nem kellett? Írták itt többen hogy ezt a görög csapatot meg kellett volna enni. Eddig senkit nem igazoltunk csak a nagy szavak és hitek. Nem lesz a 14-15-ós szezon sem jobb mint a tavalyi. És ami szomorú, hogy Pippo is repülni fog majd….nincs itt pardon. Nincs pénz és várjuk a jó istentől a csodákat. Miközben a braca nem nyert semmit, és elköltött már eddig 150milliót, és nem alex kalibereket vett. No comment…

 3. Inzagitól is többet vártam volna a Bla bla bla, szófosásból. Még elsem kezdődött a dolog, már magyarázkodunk. kalap szar. Ezek a majmok akarnka dobogóra kerülni? rabokfaxát oda, dobogóra. Jó ha a 8 adik hely meglesz, méghogy dobogó. kalap szar a köbön. Szégyen. Miért nem ezt nyilatkozzák baxxameg? hogy szarok vagyunk, nulla motivációval. Lófax karikákkal

  • Jogos a felvetés. Minidig lesz magyarázat,és indok. Ha kikaptunk bajnokin a sok sérült, ha felépülnek a sérültek és kikapunk akkor meg még nincsenek formába. Úgy fos egész ahogy van és ha ez megy tényleg halál a vége. És nem kell a “ne temessük a csapatot” ….bla bla bla… Majd az lesz nagy vicc ha ez a nyomorult allegri oda meg vissza leszivat..na az lesz nagy blama meg égés! Pedig le fog…

 4. Hát nem tudom.Egy két napja matekolok ezen az egész Milanon.Valahogy nem kerek nekem ez az egész. Nem lehet,hogy a két öreg pontosan tudja,hogy egy jó darabig mi nem leszünk Európa top csapata de még csak a top-5 be se tudunk bekerülni és ezért csinálják ezt amit? Mert az tény,hogy se anyagilag sem a foci terén nem tudjuk felvenni a versenyt egy Madriddal vagy Barcelonával vagy B.Münchennel vagy egy PSG-vel Chelseavel Man United-Cityvel. Így akkor minek is öljenek bele pénzt?Akik áldoznak a csapatra azok hoznak egy edzőt is ehhez.Félre értés ne essék én drukkolok Pipponak de kétlem,hogy megváltja a világot ezzel a Milannal. Minden nagy csapatnak nagy edzője van és az edző valakire rá mutat azt megpróbálják megszerezni neki.Nálunk meg igazából látjuk mi van. Figyu Pippo ez van legyünk bajnokok (mondjuk van egy Nagy bajnokunk Balo személyében vagy legalábbis mindenki ezt mondja) meg esetleg még a Bl-t is hozd haza.Szerintem nem véletlenek ezek a See meg Pippo edző kérdés.szerintem ezzel fogják be a szurkolok száját és szemét. Hiszen nézzétek a nagy Pippo a Milan edzője meg See papa.Miért van az,hogy pl. a Man United tavaly nem is tudom talán a 7.ek lettek? Mit csinálnak? Vásárolnak igazolnak ja és oda vittek a padra egy Fán Hált aki szerintem nem keveset tett le az asztalra.Szerintem borítékolható az első 3 hely valamelyike nekik.Mert ezt akarják.De mi???????????????, A bajnok srác meg Bonera? Na meg egy legendás játékosunk edzi a csapatot. Hát nem tudom,valahogy nem ugyan az a két klub elképzelése a jövőt illetően.De nekik legyen igazuk és legyünk bajnokok.

  Forza Milannnnn

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS