A Milan szerda délután Stephan El Shaarawy és Riccardo Saponara góljaival 2-0-ra legyőzte a Renate együttesét egy felkészülési mérkőzés keretein belül.

A piros-feketék szerda délután 18:00-kor a Renate csapata ellen léptek pályára. A végeredmény 2-0 lett.

MILAN-RENATE 2-0Időpont: 2014.07.16. 18:00;
Helyszín: Solbiate Arno;
Játékvezető: Mainardi;
Gólszerzők: El Shaarawy (23.), Saponara (55.).

A kezdőcsapatok:

MILAN: Gabriel (Agazzi 45.) – Zaccardo, Alex (Rami 45.), Bonera (Albertazzi 45.), Constant (Simic 74.) – Poli (Mastalli 45.), Piccinocchi (Modic 19.), Saponara (Benedicic 59.) – Niang (Di Molfetta 80.), Pazzini (Mastour 66.), El Shaarawy (Robinho 45.).

Csere: Gori;
Edző: Filippo Inzaghi.

RENATE: Cincilla (Vannucchi 45.) – Adobati (Muchetti 63.), Morotti (Iovine 63.), Gavazzi (Galimberti 66.), Malgrati (Den 87.) – Riva, Chimenti (Mira 56.), Gualdi (Pedrinelli 56.), Spampatti (Roveli 59.) – Scaccabarozzi (Cocuzza 59.), Curcio (Mascheroni 75.).

Csere: –
Edző: Boldini.

A Milan a következő felkészülési mérkőzését július 20-án a Monza ellen játssza. A találkozót a Brianteo stadionban rendezik.

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. El Shaarawy és saponara gólja szép volt 🙂 de amint Niang művelt 🙂 ennek a gyereknek szemüveg kell komolyan mondom 🙂

 2. El92 golja elott ki volt az aki egy gyors futas utan meg be is tudta adni a labdat a szelrol?? Abatetol ilyet meg nem lattam. 🙂 Talan a 81-s mezet viselte az emberunk.

 3. Szerintem Niang nem volt annyira rossz. A mezőnyjátéka kiváló. A kapuralövésekkel van gond. Mivel nincs pénz egy újabb csatárra, Petagna-t pedig kölcsönadtuk, mindenképp maradni fog….. drukkolok, hogy kaput találó lövései is legyenek.

  Pippo is Bonera-t fogja előnyben részesíteni…… valószínűleg Zacchardo is kap elég játéklehetőséget.

  Robinho-tól nem bírunk megszabadulni….

  • Azért egy meccs alapján nem vonnék le messzemenő következtetéseket azzal kapcsolatban, hogy kiket fog Inzaghi előnyben részesíteni. Miután a VB-n résztvevők még nincsenek a kerettel (Abate, De Sciglio, Zapata pl.), így a védelmet nagyon másképp nem lehetett volna most összerakni, de azért ez nem jelenti azt, hogy ha mindenki itt lesz,akkor is Bonera és Zaccardo fog játszani a kezdőben.

   • Majd meglátod…… Szerintem nagy szerepe lesz a Bonera-zacchardo duónak…. de BONERA-nak 100%. 🙂 Ez nálunk már csak így megy. mi vagyunk a MILAN!!! 😀

 4. Pippo megmondta hogy a védelem így lesz: Abate Rami Alex De Sciglio, és utána jön a Bonera Mexés Zapata Consatnt négyes. Ha igaz az hogy Pirlot szeretné, és Nani után érdeklődünk akkor a kp lehetne így is: Pirlo Montolivo Nani, és ha persze Lavezzi is átjönne persze azért ennyi mindenkit biztosan nem veszünk meg. Akkor a csatársor így is kinézhetne: Lavezzi Balotelli El Shaarawy, és akkor meg lenne a 19. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet