2022. szeptember 25., vasárnap

Comi az Avellinóban, Fossati a Perugiában

-

Két játékosunk is kölcsönben tölti a következő szezont. A hivatalos bejelentés szerint Gianmario Comi az Avellinóhoz, míg Marco Ezio Fossati a Perugiához került.

Comi az előző idény első felét a Novaránál töltötte kölcsönben majd 2014 januárjában csatlakozott a Virtus Lancianóhoz kölcsönbe. Idén nyáron lejárt a kölcsönszerződése így visszatért a nevelőegyesületéhez, a Milanhoz.

A 22 éves olasz támadó játékjogát a Milan és a Torino közösen birtokolja és Comi a következő idényben az Avellinóban fog szerepelni.

A transzfert az Avellino a hivatalos honlapján megerősítette, így Comi Jherson Vergara csapattársa lesz, aki szintén kölcsönben van az olasz csapatnál.

Továbbá Marco Ezio Fossati sem a Milannál kezdi meg az új idényt. A 21 éves védekező-középpályás tavaly a másodosztályban szereplő Bariban játszott. A megállapodás értelmében Fossati egy évre a Perugiához került.

Eközben a jelentések szerint a Varese Tamás Krisztián szerződtetését fontolgatja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. az, hogy a fiatalokat csak veszik de elkepzeles nulla veluk azt mar megszoktam de amilyen igazolasi pletykak a Milan korul keringenek mostanaban az egyszeruen egy vicc.
  Adebayor, Nani, Crisito….mig Vrsaljko-t nem tudta megszerezni a club de ugy tunik a Sassulonak nem gond megvenni ot! Mellesleg erdemes elgondolkodni, hogy Crisito e a job vagy esetleg az 5 evvel viatalabb Vrsaljko….

  Balotellirol is felroppent a hir, hogy Monaco es szereny 18 millioert kpban…

 2. Fossati ára még mindig közel 2M Euró… ami azért elgondolkodtató. Mivel épp egy középpályást szeretnék 1-2 hónapra pótolni, talán érdemes lett volna kipróbálni és akár Augusztusba kölcsön adni, ha kuka…
  Comival kapcsolatban már-már elfogult vagyok. Számomra megfejthetetlen ez a hozzáállás Olaszországban. Talán épp a magyarhoz lehet hasonlítani. (Valaki mögött senki, a másik mögött egy úthenger…)
  Egy kis meccs/gól stat.:
  Primavera B: 23/25
  Primavera A: 21/18
  Primavera Fase Final: 3/2

  Felnőtt meccsek:

  Seria B: 63/14 4 gólpassz
  Ebből első idényében: 35/11 2 gólpassz egy kiesőjelölt csapatban, Ami az ő távozásával, idén ki is zúgott, utolsó előttiként. 38-70 gólkülönbséggel! Tavaly ez 42-51 (17.hely) volt és Comi házgólkirály.

  Copa Italia: 3/2

  Milyen motivációja lehet ezeknek a játékosoknak?? Edző meccsen sem bizonyíthattak, legalábbis Comi egyetlen egyszer sem!! Nem akarom Petagna-t bántani de mind játékban, mind statisztikai mutatókban ég és föld a különbség Comi javára. Niangot had ne említsem…

  • Teljesen egyetértek! Legalább a bizonyítási lehetőséget adnák meg a fiatal játékosnak. Ezek az edzőmeccsek arra valók, hogy az edző döntsön a játékos jövőjéről a mutatott teljesítmény alapján. Montolivo ugyebár sérült, nem hiszem, hogy egy tét nélküli mérkőzésen nem lehetne kipróbálni Fossatit, akit korábban a Barcelona is hívott.

   Petagnában is van potenciál. Jó fizikumú, gyors. Csak lehetőséget kellene neki adni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS