2022. szeptember 27., kedd

Birsa a Chievóban, Vergara az Avellinóban

-

A Milan hivatalos honlapján bejelentette, Valter Birsa egy éves kölcsönszerződést kötött a Chievo Veronával, míg Jherson Vergara szintén kölcsönben az Avellinóban folytatja.

A várakozásoknak megfelelően a következő idényt már nem a Milannál kezdte meg Valter Birsa, aki hivatalosan is a Chievóban folytatja. A megállapodás értelmében a szlovén középpályás egy évre szóló kölcsönszerződést írt alá.

Továbbá újabb üzletet ütött nyélbe a Milan vezetősége. A Milannews.it szerda délelőtt arról írt, miszerint az Avellino képviselői a klub székházában, a Casa Milanban tárgyalnak a rossoneri vezetőségével Gianmario Comiról és Jherson Vergaráról.

A tárgyalások sikeresen zárultak, így Vergara csatlakozik a másodosztályban szereplő Avellinóhoz. A 20 éves kolumbiai középhátvéd kölcsönben fog szerepelni.

Eközben a Milan Primavera új játékost igazolt. A védelem bal szélén bevethető Francesco Bordi a csapathoz igazolt és Tamás Krisztián helyét veszi át.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Csak tudnám a Mlannak miért van korosztályos csapata meg miért vásárol 24 évnél fiatalabb játékost? Játszani nem játszhatja őket a felnőtt keretben és azzal,hogy megveszi csak tönkreteszi ezen játékosok karrierjét.
    Vergarán kívül napestig sorolhatnám a 16-18 éves tehetségeket akikből semmi sem lett a Milan szárnya alatt…csodálom,hogy még van olyan teenager játékos aki a Milanba igazol.

  2. Én azt nem értem ezekben az igazolásokban, hogy Vergarat is akkora csinnadratta mellett szereztük meg, ő a jövő, ő a király, Zapata mondta milyen fasza egy zseni, húúúhaaa…
    Aztán meg folyamatosan lepasszoljuk és helyette veszünk egy kb ugyanolyan fiatal játékost, akit mert játszatni egy másik klub, ezért “jobbnak” tekinthető, mint a mi játékosunk. Megvesszük, 2-3 meccsen majd játszik és elmondjuk, hogy jaj hát nem vált be, úgyhogy most megpróbáljuk legalább fele annyiért eladni mint amennyiért megszereztük.
    Vegyük meg, ha olyan jó, de akkor hadd legyen már a pályán basszus. Játsszon 15-20 meccsen, és ha szar, akkor ismerjük el hogy kakiba nyúltunk és menjen a francba. De ne az legyen, hogy kifizetjük az árát, leültetjük a padra (ha odáig eljut) aztán egyszer csak továbbadunk rajta. Ez vicc. A játékosmegfigyelők dolga lenne eldönteni, hogy valakivel érdemes-e foglalkozni vagy nem. Kicsit jó lenne a szakmai stábot felrázni, mert ami itt megy az bullshit.

  3. Vergara-t legalabb kuldjuk vmi normalis helyre, ne mar egy 2 osztalyba, multkor audi kupan nem is jatszott rosszul, nem ertem en sokszor ezeket! bar azert szerintem Pippo latta mostanaban es igy mar mas teszta. (de nem tiszta ez nekunk szurkoloknak, es inkabb ez az ami faj, hogy nem tudni ki-mi-hogy)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS