2022. szeptember 25., vasárnap

Szinte biztos a Matri-Vrsaljko csere!

-

Olasz lapértesülések szerint megszületett a megegyezés a Milan és a Genoa között. A megállapodás értelmében Alessandro Matri a Genoában, míg Sime Vrsaljko a Milanban folytathatja.

Galliani a napokban Forte dei Marmiban töltötte az idejét, ahol a Genoa elnöke, Enrico Preziosi is jelen volt. Úgy tűnik, hogy a két üzletember újabb üzletet ütött nyélbe.

A Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó jelentései szerint a Milan és a Genoa mindenben megegyezett egymással. Matri a távozó Alberto Gilardino helyére érkezik kölcsönbe a Genoába. Arról nincsenek információk, hogy a szerződésébe szerepelni fog-e kivásárlási záradék.

A megállapodás szerint Vrsaljko a Milanban folytatja, de az még nem világos, hogy kölcsönbe vagy végleg. Vrsaljko iránt a Juventus és a Sassuolo is érdeklődött. A 22 éves játékos a védelem jobb oldalán bevethető, de akár a bal oldalon is képes játszani. Vrsaljko egyébként részt vett a nyári világbajnokságon, ahol Horvátországot képviselte. A transfermarkt az értékét 7,5 millió euróra becsüli.

Így a csapatoknak már a játékosokkal kell megegyeznie a személyes feltételekben és várhatólag kedden történik meg a hivatalos bejelentés az átigazolásról.

Eközben szinte biztos, hogy Valter Birsa csatlakozik a Chievóhoz kölcsönben. A várakozások szerint hétfőn jelentik be.

Továbbá a Sky szerint négy játékos neve merült fel a vezetőségnél a támadó-szekció jobb szélére, nevezetesen Juan Manuel Iturbe (Hellas Verona), Alessio Cerci (Torino), Antoine Griezmann (Real Sociedad) és Mathieu Valbuena (Marseille).

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Remeljuk Matri nem tamaszt nagy fizetesi igenyeket a Genoa iranyaba. Kicancsi vagyok erre a kimondhatatlan nevu gyerekre. 🙂
    Birsaert meg igazan adhatott volna a Chievo egy nyomorult fel vagy egy millat.
    A jobb szelsok pedig igen jo nevek de attol tartok egyiknek sem jar le a szerzodese. Ezert csak pletyka szinten kezelendo a dolog. Niangra mindenesetre nem szamolunk.

  2. Ha jól emlékszem, Vrsaljko volt, akit Oscar a brazil-horvát meccsen vagy ötször simán átjátszott a horvátok bal oldalán (háromszor ugyanazzal a csellel)… A meccs után sokan dicsérték, bár nem nagyon értettem, hogy miért. Persze ha ez az ára annak, hogy De Sciglio végre azon a poszton játsszon, amelyen kellene neki, akkor legyen. Majd bizakodunk.
    Ha Abate helyére igazoltuk, akkor rendben van az üzlet. De ha azért vettük, mert a mindkét szélen játszatható De Scigliót akarjuk vele pótolni (Real Madrid…), akkor baj van.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS