Kaká elhagyja a Milant – jelentették nem sokkal ezelőtt az olasz portálok.

A játékos és két következő klubja a Sao Paulo és az Orlando mindenben megegyezett. A brazil játékos 6 hónapig szülőhazajában játszik, majd áttelepül az Egyesült Államokba, ahol az Orlando City játékosa lesz.

Kaká következő klubja tehát az a Sao Paulo lesz, ahol elkezdte  profi pályafutását 2001-ben, 19 éves korában. A szezonban 27 meccsen 12 gólt lőtt, az azt követőben 22 meccsen tízet. A Milan anno tőlük vásárolta meg 8,5 millió euróért.

Kaká pályafutása alatt eddig 3 klubot szolgált. Brazíliában a Sao Paulót, Olaszországban a Milant és Spanyolországban a Real madridot. Legnagyobb sikereit a Milanban érte el (természetesen a világbajnoki címet nem számítva). A Milannal olasz bajnok, és olasz szuperkupa-győztes lett, nyert BL-t, klubvilágbajnoki címet és kétszer UEFA szuperkupát. A Milan játékosaként 2007-ben Aranylabdát kapott, ő a klub eddigi utolsó aranylabdása. 

Cikkünk megjelenése után pár perccel a milannews.it közölt egy nyilatkozatot Kakától (egy brazíliai Adidas-rendezvényen beszélt állítólag) amelyben a brazil játékos azt mondja, hogy július 9-én jelentkezik a Milannál. Hogy elbúcsúzzon, vagy megkezdje a felkészülést Pippóval – nos az nem derült ki.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát nagyon pipa lettem volna, ha ő se tud megegyezni a Sao paolo-val pusztán a fizetési igényei miatt, akárcsak Robinho és emiatt meghiúsul az Iturbe terv…… ami már talán így is veszélybe került. A legutóbbi pletyka szerint, már a Juve és a Roma is előbbre tart a tárgyalásokkal, mint mi…… sok időt elpazaroltunk ezzel a Kaká megy vagy marad versszakkal….

  Különben nem értem. Kaká és Robinho is haza akar menni, és komolyan azt gondolját a Brazil klubok ugyanannyit fognak nekik fizetni, mint az Európai nagy klubok?

  Robinho-val is csak esszük a kefét minden egyes átigazolási szezonban.
  Menjenek már, hogy tudjunk hozni helyettük játékosokat.

  Mexes szerződéshosszabbítását se bírom felfogni…..

  Szebb jövőt….

 2. Nagyon tisztelem és becsülöm Kakát mind a pályán, mind az életben való alakításáért 🙂 De sajnos lassan leszálló ágba kerül a Kaká, s lehet most kellene váltani hogy kellemesen levezethessen még egy pár évet

 3. Köszönünk mindent 🙂 Remélem ezzel elkezdődik a fiatal játékosok játszatása a Milanba 🙂 Örülnék, ha többször láthatnék a pályán olyan játékosokat, mint: Saponara, Adel Taarabt, Hachim Mastour, Andrea Poli, Bryan Cristante, Stephan El Shaarawy, Mario Balotelli, Tamás Krisztián, Mattia De Sciglio ,,Adil Rami” 🙂

  Valamint örülnék, ha az olyan játékosok, mint:Cristian Zaccardo, Daniele Bonera, Matias Silvestre, Philippe Mexes, Michael Essien, Sulley Ali Muntari, Valter Birsa, Robinho elmennének és boldogítanák a Török, Arab, Kínai bajnokságot!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet