Elképzelhető, hogy 34 év után távozik a klubtól a csapat jelenlegi másodedzője, Mauro Tassotti.

Tassotti 1980-ban csatlakozott a Milanhoz és 17 évet követően visszavonult a profi labdarúgástól és a klub ifjúsági akadémiáján dolgozott. Az 54 éves szakember a klubnál 2001-től tölti be a másodedzői szerepkört.

“Lehet, hogy ez volt az utolsó mérkőzésem a San Siróban. Majd meglátjuk, mi történik a következő időszakban. Természetesen nehéz elhagyni egy olyan helyet, ahol több mint 34 évet töltöttél, de majd meglátjuk” – mondta Tassotti a Mediasetnek.

A korábbi olasz játékos 2014-ben már irányította a klubot. Allegri menesztését követően a vezetőség ideiglenesen Tassottit bízta meg, hogy ellássa a vezetőedzői feladatokat. Tassotti egy mérkőzésen irányította a csapatot.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azon az egy meccsen egész jól játszott a csapat, és ha jól emlékszem Cristiante is szóhoz jutott. Lehet neki kellene az edzőnknek lennie.

  2. Kb. 10 éve másodedző, mondhatni nem kis nevek mellett tanulhatott. Ideje váltania és megmutatni h. mit sikerült ebből elsajátítani. Ebben a poziban normális esetben már semmilyen motiváló tényező nincs. Ha menni akar, érthető. Ha pedig nem, akkor épp azért kell elküldeni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet