Erőteljes fordulatot vett Gennaro Gattuso és a Videoton ügyében a tuttomercatoweb.com. Az olasz portál kedden napközben még azt közölte, hogy már csak a bejelentés hiányzik a korábbi világbajnok fehérvári szerepvállalásához – a Videoton tiszteletbeli elnöke, Kovács Ferenc ugyanakkor csak a tárgyalásokat erősítette meg –, később azonban már azt állította, hogy Gattuso mégsem fogadta el az ajánlatot.

Az átigazolási ügyekkel kiemelten foglalkozó TMW exkluzív információként – a főszerkesztő, Michele Criscitiello információjára hivatkozva – közli, hogy Gattusót végül mégsem győzte meg a magyar csapat ajánlata, és visszavonult a további tárgyalásoktól.

A Tuttomercatoweb hozzátette: Gattusónak van lehetősége az útkeresésre, válogathat az ajánlatok sokasága közül (korábban olasz források az AEK Athénról, a Sassuolóról és a Novaráról írtak), de képbe került a cseh bajnoki ezüstérmesként biztos El-induló Viktori Plzen is.

A pályafutása jelentős részét az AC Milanban töltő Gattuso az elmúlt szezon végén vonult vissza a játéktól, játékos-edzőként rövid ideig a Siont irányította, majd az aktuális idény elején feliratkozott Maurizio Zamparini „áldozatai” közé, a Palermo tulajdonosa három hónap után menesztette (a Serie B-ben két győzelem, egy döntetlen és három vereség után).Korábban írtuk:

Az olasz Tuttomercatoweb értesülései szerint a korábbi világbajnok játékos, Gennaro Gattuso mindenben megegyezett a Videotonnal, és ő lesz José Gomes utódja a vezetőedzői poszton.

Az olasz honlap az elmúlt héten részletesen beszámolt arról, hogy Gattuso Magyarországon járt, és egyeztetett a klub vezetőivel. A mostani cikk szerint a hír hivatalossá válásához már csak a bejelentés hiányzik.

Ahogy arról az olasz források írtak, a Videoton két évre szeretné leigazolni Gattusót, akinek más megkeresései is vannak, többek között Görögországból az AEK Athéntól keresték, míg hazájában a Sassuolo és a Novara érdeklődött szándékai felől.

A pályafutása jelentős részét az AC Milanban töltő Gattuso az elmúlt szezon végén vonult vissza a játéktól, játékos-edzőként rövid ideig a Siont irányította, majd az aktuális idény elején feliratkozott Maurizio Zamparini áldozatai közé, a Palermo tulajdonosa három hónap után menesztette (a Serie B-ben két győzelem, egy döntetlen és három vereség után).

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez a mi szemszögünkből ez egy igen remek és üde színfoltja az állóvizünkre nézve amit itthon futballnak becézgetünk jóindulattal..De Gattuso felől nézve az anyagiakon túl nem vagyok benne biztos h jó ötlet volt majdnem h egyből lesétálni az európai futball térképéről….

 2. Mikor legelőször felmerült ez a dolog,azt mondtam,hogy remélem Gattuso nem égeti magát a Videotonnal..
  Kicsit továbbgondolva a dolgot lehet,hogy nem is akkora nagy baklövés Gattuso részéről..
  A Videoton magyar szinthez viszonyítva egy jó csapatnak mondható..
  Az elmúlt pár évben szinte mindig úgy indult neki a szezonnak,hogy bajnokesélyes,de legrosszabb esetben dobogóra jók..
  Az első vagy a dobogós hely már nemzetközi szereplést ér,legalábbis indulhat a selejtezőkben.. Kis szerencsével,jó sorsolással mehet is 1-2 kört.. Ez egy fiatal,kezdő,rutintalan edzőnek,mint Gattuso egész jó kis tapasztalatszerzés lehet..
  Erre egy olasz,angol,német vagy más bajnokság kis csapatával esélye sem lenne,mert nem tudna nemzetközi szereplés érő helyre odaérni..

  • Ilyen szisztéma alapján mehetne az albán bajnokhoz is, tuti, hogy indulna a BL. selejtezőben! Forza Milan!!!!!!!!!!

 3. Esetleg idehozhat 1-2 jó fiatal olaszt, kölcsönben akár!
  Az ex Milanos Di Gennarot, Albertazzit, Fossatit vagy Verdit nagyon el tudnám képzelni pl. Esetleg a Milanból pár fiatalt. Aztán irány a BL. 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet