A Milan Primavera szombat délután a Vismara sportközpontban 2-2-es döntetlent játszott az Atalanta korosztályos csapatával, így a Milan továbbjutott a play-off körbe, ahol az Udinese lesz az ellenfél.

A Primavera bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában a Milan az Atalantát fogadta hazai pályán. A mérkőzés 5. percében az Atalanta szerezte meg a vezetést Grassi révén, majd 13 perccel később Fabbro góljával egyenlített a Milan. Az első félidő hajrájában egy öngóllal szerezte meg a vezetést a Milan. A győzelem megszerzése nem sikerült, mivel a 84. percben Varano egyenlített. A végeredmény 2-2 lett. A Milan a harmadik helyen végzett a tabellán, így továbbjutott a play-off körbe, ahol az Udinese lesz az ellenfél. A mérkőzés győztese a Novara-Palermo párharc győztesével játszik. Ezt követően a győztes csapat kvalifikálja magát a rájátszás Nyolcaddöntőjébe, ahol jelenleg a Torino, a Juventus, a Chievo, az Atalanta, a Lazio és a Fiorentina várja a sorsolást.

Play off kör sorsolás: Roma-Sampdoria, Inter-Empoli, Milan-Udinese, Novara-Palermo.

PRIMAVERA: Milan-Atalanta 2-2

Időpont: 2014.05.03. 15:00
Helyszín: Vismara sportközpont
Gólszerzők: Fabbro, Barba (ÖG), ill. Grassi, Varano

A kezdőcsapatok:

Milan: Gori – Calabria, Pacifico, Simic, Tamás – Pinato, Mastalli, Pedone – Modic – Petagna, Fabbro.

Csere: Ferrari, De Santis, Gamarra, Saporetti, Iotti, Felicioli, Cristante, Cernigoi, Mastour, Cutrone, Claveria, Barisic.

Atalanta: Merelli – Barba, Forgas, Cavagna, Caldara – Savi, Pugliese, Grassi, Bangal – Olausson, Varano.

Csere: Miori, Zanoni, Kecskes, Deri, Gatti, Ronzoni, Marchini, Pasini, Tulissi, Pilenga, Parigi, La Vigna.