A Milan Primavera vasárnap délelőtt 2-0-ra kikapott idegenben az Udinese korosztályos csapata ellen a Campionato Primavera 25. fordulójában.

A mérkőzésen Stephan El Shaarawy kezdőként lépett pályára. A mérkőzés 18. percében Vutov szerzett vezetést az Udinesének, majd a 37. percben Hoxha talált be. A második félidőben már nem született gól, a Milan 2-0-ra kikapott. Tamás Krisztián végigjátszotta a mérkőzést.

PRIMAVERA: Udinese-Milan 2-0

Időpont: 2014.04.27. 11:00
Helyszín: Udine
Gólszerzők: Vutov (18.), Hoxha (37.)

A kezdőcsapatok:

UDINESE: Meret – Berra, Douglas, Pontisso, Siku – Codromaz, Jadson, Hoxha – Moras, Vutov, Tellan.

Cserék: Perisan, Bonilla, Boskovic, Riccardi, Bertoia, Borsetta, Puto, Saitta, Perfetto, Bezzo, Iussig. Edző: Luca Matiussi

MILAN: Gori – Calabria, Pacifico (Gamarra 92.), Iotti, Tamás – Mastalli, Pedone, Aniekan (Fabbro 46.) – Pinato, Petagna, El Shaarawy (Felicioli 74.).

Cserék: Ferrari, De Santis, Claveria, Saporetti, Cernigoi, Cutrone, Viola. Edző: Filippo Inzaghi

A bajnokság utolsó fordulóját jövő héten rendezik, a Milan szombaton a tabella második helyezettjét, az Atalantát fogadja. A rossoneri a harmadik helyen áll, 3 ponttal lemaradva az Atalantától. Az első helyet már a Chievo bebiztosította. A tabella első két helyén álló csapat automatikusan kerül a bajnokság rájátszásába, míg a harmadik, a negyedik és az ötödik helyezett selejtezőt játszik a továbbjutásért.

5 hozzászólás a bejegyzéshez