A Milan hazai pályán 1-0-ra győzte le a Cataniát Riccardo Montolivo góljának köszönhetően. A meccs utáni nyilatkozatok következnek.

CLARENCE SEEDORF: “Nem nézem sokszor a tabellát. Tudom, hogy hol állunk és majd meglátjuk, hogy a szezon végén hol fogunk végezni. Agresszívek és határozottak voltunk. A Catania nem adta fel és ezért tiszteletet érdemelnek. Többet kell birtokolnunk a labdát. Kedvelem az olyan játékosokat, mint Cafú vagy Serginho, de jelenleg nincs hasonló képességű játékosunk. Bonera egyensúlyt alakított ki. Constant eredetileg középpályás. Emanuelson az egyetlen, aki sok mérkőzést játszott a szélen.  A lehető legjobbat kell kihoznunk magunkból. Ma este nagyon egységesek voltunk. Közel álltunk a második gól megszerzéséhez, de végül nem sikerült. Honda? Majd meglátjuk. Gyógytornán vesz részt és remélem, hogy a következő mérkőzésen pályára léphet”.

RICCARDO MONTOLIVO: “Ez egy fontos gól volt. Nem engedhetjük meg magunknak több botlást a szezonban. Kellett a gól és boldog vagyok, hogy végül mérkőzést eldöntő gólt szereztem. Ugyan a Catania a tabella utolsó helyén áll, de jól teljesítettek. Sok problémát okoztak nekünk. Nehéz lesz a Livorno ellen, de nyernünk kell. Az Európa liga még messze van, nem szabad számolgatni. Boldog vagyok a gólomat illetően és remélem, hogy a következő gólomat a Livorno ellen fogom szerezni. Jól játszottunk, azonban még javulnunk kell a védekezésben. Abbiatinak volt néhány fontos védése”.

DANIELE BONERA: “Jól tartjuk az iramot az ellenfeleinkkel szemben. A Catania jól teljesített és időnként problémát okoztak nekünk. A következő mérkőzéseinket meg kell nyernünk, de ha nem tudjuk legyőzni a Livornót, akkor az egész semmit sem ér. Minden tőlem telhetőt megteszek a védelem jobb szélén. Balotelli? Jó a kapcsolatunk”.

MAURIZIO PELLEGRINO: “Elégedettek vagyunk a mérkőzésen mutatott hozzáállással. Ezt a fajta lelkesedést szeretnénk látni a szezon végéig. Elégedett vagyok. A csapat sokkal dinamikusabb és koncentráltabb volt. Tisztességesen helyt álltunk olyan nehéz ellenféllel szemben, mint a Milan. Jobban ki kellett volna használnunk a lehetőségeinket”.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Az EL valóban kevés pénzt hoz, ellenben a szponzorok logóit látják a TV-ben ami fontos. Emiatt lenne legszükségesebb a szereplés a nemzetközi kupában. Valószinüleg tőlük is kevesebb pénz jöbbe enélkül… Lassan lassan kiborul a bili Seedorfnál is s kimondja az igazat, hogy ”bajnokok” helyett csak középszerü játékosaink vannak és csodát ne várjon senki.