A Milan Primavera 1-1-es döntetlent játszott az Inter korosztályos csapatával a Campionato Primavera 21. fordulójában.

A találkozót eredetileg március 22-én rendezték volna, de elhalasztották a meccset. A városi derbit ma pótolták, az eredmény 1-1 lett.

A mérkőzést élőben tekintette meg a klub vezérigazgatója, Adriano Galliani és a vezetőedző, Clarence Seedorf. A lelátón tartózkodott az ifjúsági rendszer vezetője, Filippo Galli is. Megkezdődött a találkozó. A Milan már a harmadik percben betalált az Inter kapujába, ám a játékvezető érvénytelenítette Pacifico találatát. A 39. percben Pinato találatával szerzett vezetést a rossoneri, majd az 52. percben Polo révén egyenlített az Inter, Gabriel már nem tudott menteni. A meccs hátralevő részében már nem született gól, így maradt az 1-1-es eredmény. Tamás Krisztián végigjátszotta a mérkőzést.

PRIMAVERA: Milan-Inter 1-1

Időpont: 2014.04.09.
Helyszín: Vismara sportközpont
Gólszerzők: Pinato (39.) ill. Polo (52.)

A kezdőcsapatok:

MILAN: Gabriel – Calabria, Pacifico, Simic, Tamás – Mastalli, Piccinocchi, Benedicic – Pedone (Fabbro 61.), Barisic (Vassallo 84.), Pinato.

Cserék: Gori, De Santis, Modic, Saporetti, Iotti, Felicioli, Lo, Aniekan, Ferrari. Edző: Filippo Inzaghi

INTER: Ivusic – Longo, Eguelfi, Dabo, Sciacca – Paramatti, Camara, Palazzi – Bonazzoli, Botta, Polo.

Cserék: Maniero, Pinton, Yao Guy, Tassi, Gaiola, Baldini, Mira, Ventre, Puscas, Bigotto, Capello, Acampora. Edző: Cerrone.

1 hozzászólás

  1. Inzaghi elérte, hogy végre odafigyeljünk az utánpótlásra is.
    A szurkolók ott vannak a “kicsik” mögött. Ez az, amiért érdemes focizni.
    A mai pénz-függő fociban üde színfolt a Primavera összes meccse.

    Csak remélni tudom, hogy ezt az érzést, amit Pippo megmutat a fiataloknak, valamennyire át tudják érezni a nagy-csapat játékosai is.